Vorig weekend was ik heerlijk een weekendje weg samen met m’n vriend! We besloten een paar maanden terug om weer eens samen weg te gaan, en we kozen toen voor de stad Antwerpen. Voor ons niet heel ver weg, maar toch even lekker in het buitenland én in een mooie, historische stad. Ja, dat leek ons wel wat. We hebben veel mooie foto’s gemaakt, dus het leek me leuk om er een paar te delen! Antwerpen in pictures.

We verbleven drie nachten in het Docklands Best Western Hotel, wat wij echt een heel goed hotel vonden. Het ligt wat uit het centrum (20 minuutjes lopen), maar wij vonden het juist leuk om op die manier wat meer van de stad te zien. Het hotel ligt namelijk namelijk vlakbij het havengebied. Best leuk om dat ook eens te zien dus. Een aanrader dus als je nog eens naar Antwerpen wil.

Het mooie centraal station

De eerste avond waren we in een restaurant waar je als toetje kon chocoladefonduen! Wat was dat leuk (en lekker) zeg.

Winkelen in de Meir

Vlakbij de haven

Naar de Antwerpen Zoo! Een aanrader.

Friet!

Het weer zat ons echt mee, want we hebben maar liefst drie dagen een heerlijk zonnetje gehad. Ook was het niet al te koud. Al met al was het een heel geslaagd weekendje waar ik met heel veel plezier op terug kijk. ❤

Ben jij wel eens in Antwerpen geweest?