Sinds een tijdje heeft Miss Sporty een wel heel bijzondere lipstick in het assortiment. Ik heb het over de Lip Millionaire Liquid Lipstick! Dit is een vloeibare lipstick die je aanbrengt zoals je dat ook doet met een lipgloss. Ik geloof dat menig beautyblogger er al eens over geschreven heeft (en het merendeel is enthousiast), maar vandaag is het mijn beurt! Wat vind ik van deze lipstick en hoe gebruik je ‘m precies? Ik ga het je vertellen!

De Lip Millionaire Liquid Lipstick geeft het effect van een lipstick, maar breng je aan als een gloss. De lipstick heeft rijke, intense kleuren.

Volgens Miss Sporty belooft de lipstick een rijke en intense kleur op je lippen. Van dat soort beloftes word ik blij, maar of Miss Sporty het waar kan maken is nog even de vraag. Ik heb de lipstick in een paarse kleur, namelijk in Violet Ca$h. Er zijn in totaal zes kleuren beschikbaar. Hieronder zie je het kleurenpalet.

Ik besloot dus om eens voor een wat gewaagder kleurtje te gaan. Violet Ca$h is een paarse kleur die goed opvalt, dat leek me wel leuk om te proberen. Ik was erg benieuwd wat ik van deze liquid lipstick zou vinden.

De lipstick zit in een -naar mijn mening- typische lipgloss huls. Je brengt het aan met een borsteltje. Dit is voor mij wel weer even wennen, want ik gebruik zelf haast geen lipgloss meer! Ik ben helemaal overgestapt op ‘gewone’ lipsticks. Anyway, het is me opgevallen dat de lipstick best wel zoet ruikt, er zit een vrij aanwezige geur aan. Doet me een beetje denken aan de make-up van vroegâh.

Zoals je ziet komt er lekker veel kleur af! Met het pigment zit het dus helemaal goed. Dit geeft dus wel aan dat het echt om een lipstick gaat, lipglossjes zijn over het algemeen toch wat minder sterk qua pigment. Het kwastje brengt gelukkig makkelijk aan. Ik moest er weer even aan wennen, maar met zo’n kwastje kan je eigenlijk best netjes werken. Binnen no-time waren mijn lippen mooi paars gekleurd! I like.

De longlasting is wel wat minder dan een reguliere lipstick. Dit komt natuurlijk omdat deze lipstick liquid is, een stuk vloeibaarder dan normaal dus. Hij blijft zonder iets te eten of te drinken wel een paar uurtjes mooi, maar wanneer je wel iets eet of drinkt vervaagt de kleur best wel erg. Hierna moet je dus wel even bijstiften!

Conclusie: een superleuke lipstick waarmee je je lippen gegarandeerd een mooi kleurtje geeft! Ik vind de hoeveelheid pigment echt top, zeker gezien de prijs. De lipstick kost nog net geen vier euro, wat het in mijn ogen zeker een leuk budget product maakt. De longlasting is wat minder, maar niet heel slecht, dus dat neem ik wel op de koop toe. Ik ben erg benieuwd naar de rest van de kleurtjes!

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks liggen nu in de winkels en kosten € 3,99 per stuk.