Outfit: I woke up like this

Als je vriend meldt dat ‘ie een cadeautje voor je heeft besteld en dat het iets te maken heeft Beyoncé, dan weet je genoeg. Ik in ieder geval wel, want ik had al vrij snel het idee dat het misschien wel een shirt kon zijn! En jahoor, even later verklapte hij dat ‘ie met wat andere dingetjes op eBay een shirt voor me had besteld. Om in te slapen. Nou, no way dat ik in dit shirt ging slapen! Deze is veel te leuk om overdag te dragen.

Fotografie: Linda van Nieuwkerk

Dit heb ik aan:

Shirt – eBay

Jeans – H&M Divided

Sneakers – Adidas

Horloge – Guess

Oorbellen – Claires

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

9 reacties op Outfit: I woke up like this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube