Outfit: I woke up like this

Als je vriend meldt dat ‘ie een cadeautje voor je heeft besteld en dat het iets te maken heeft Beyoncé, dan weet je genoeg. Ik in ieder geval wel, want ik had al vrij snel het idee dat het misschien wel een shirt kon zijn! En jahoor, even later verklapte hij dat ‘ie met wat andere dingetjes op eBay een shirt voor me had besteld. Om in te slapen. Nou, no way dat ik in dit shirt ging slapen! Deze is veel te leuk om overdag te dragen.

Fotografie: Linda van Nieuwkerk

Dit heb ik aan:

Shirt – eBay

Jeans – H&M Divided

Sneakers – Adidas

Horloge – Guess

Oorbellen – Claires

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

9 reacties op Outfit: I woke up like this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube