Dit jaar komt The Body Shop met een Glazed Apple collectie, met allemaal kerstproducten die naar appeltjes ruiken. Deze goedgevulde collectie ligt sinds kort in de winkels, en richt zich dus helemaal op de feestdagen. Ik review vandaag de Body Butter en Bath Jelly! Are you ready for some apple?

De Glazed Apple collectie bevat in totaal 19 producten, waaronder dus de body butter en bath jelly. In de collectie vind je ook verschillende bad- en doucheproducten, huidverzorgingsproducten en ook wat make-up. Er zijn ook speciale gift sets. Oneindig veel keuze dus! Ik kreeg de body butter, bath jelly, glitter spray en een lipgloss. Vandaag review ik de body butter en bath jelly.

Glazed Apple Body Butter

Body Butter gebruik ik heel graag, vooral in de winter. Niets fijner om je na het douchen van top tot teen in te smeren! Deze Glazed Apple butter zit in een groene pot waar 100 ml in zit. De verpakking vind ik erg leuk, ik krijg er helemaal zin in Kerst door. Maar dit geldt eigenlijk voor alle producten: ik vind alles er mooi uit zien!

Binnenin vind je de butter, die lichtgroen van kleur is. Op de ingrediëntenlijst zie ik shea boter, sesamolie, cacao boter en wat onschadelijke stoffen. Kijk, van zulke ingrediënten word ik blij! Ik was eerst een beetje ‘bang’ voor de geur van de Body Butter. Over het algemeen ben ik niet zo van de fruitige geurtjes, dus ik was erg benieuwd wat ik hier van zou vinden. Ik kan zeggen dat ik de geur al een stuk beter vind dan de meeste fruitige butters. Ik houd er gewoon niet zo van! Maar deze ruikt prima. Een beetje zoetig en zeker naar appel, ja. De butter voedt mijn huid supergoed en voelt na het insmeren heel fijn aan. Een aanrader dus, deze body butter! Hij kost € 16,00.

Glazed Apple Bath Jelly

De Bath Jelly zit eveneens in een groene pot, deze is alleen doorzichtig en wat anders van vorm. Hier zit ook 100 ml in. Het is een product voor in bad, en laat ik nou net een bad hebben thuis! Een goede reden om er weer eens in te gaan, vond ik. Volgens The Body Shop maakt deze Bath Jelly je huid zachter. Dit maakte me wel benieuwd, omdat zo’n warm bad je huid natuurlijk al snel een beetje uitdroogt.

Qua ingrediënten zitten er natuurlijk wat minder verzorgende ingrediënten in als de butter, maar dat is ook logisch. Ik ben natuurlijk geen expert, maar ik zie zo op het eerste gezicht geen gekke dingen.

De jelly zelf is heel… jelly. Goh. Nee maar serieus: het is heel plakkerig.Gelukkig schuimt het wel heel goed in bad! Je moet het er in doen wanneer de kraan nog loopt. Op deze manier gaat het heel lekker schuimen. En ruikt je hele badkamer naar appeltjes! Dit is een leuke toevoeging aan de collectie vind ik. Je zou dit product ook prima onder de douche kunnen gebruiken denk ik. De bath jelly kost € 9,00.

Conclusie: de body butter kan ik zeker aanraden, want na gebruik voelt mijn huid gewoon heel fijn en gevoed aan! Dat kunnen we allemaal wel gebruiken nu het weer kouder wordt buiten. De geur, tja, daar moet je van houden, maar ik vind het geen verkeerde geur. De bath jelly is ook een leuk product, zeker als je een bad hebt. Ik vind dit echt leuke producten!

De Glazed Apple collectie van The Body Shop is limited edition en dus tijdelijk te koop. De collectie ligt nu in de winkels!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.