Ziaja

Vorige week zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de opening van de tweede Ziaja winkel in Nederland. Ziaja is een van oorsprong Pools skincare merk en wordt wereldwijd in ruim 20 landen verkocht. In Nederland is het merk nog niet zo bekend. Ik had er zelf ook nog nooit van gehoord, maar om deze reden werd ik wel erg benieuwd. Vorige week was het eindelijk zo ver! Ik neem je mee en vertel je graag meer over Ziaja.

Het event vond plaats in de tweede en net nieuwe winkel van Ziaja, namelijk aan de Prinsestraat in Den Haag. De eerste winkel bevindt zich ook in Den Haag, namelijk aan het Regentesseplein. Voor de opening reisde ik dus af naar Den Haag, wat voor mij gelukkig niet zo ver is.

De opening werd gehost door Serena van Beautylab. Zij vertelde ons meer over het merk en liet ook haar favorieten zien. Ook was er genoeg ruimte om even met haar en andere bloggers/journalisten te kletsen! De oprichters van Ziaja waren er ook bij.

Wie spot mij op de foto’s? :D Haha!

De winkel aan de Prinsestraat is klein, maar wel ontzettend mooi. De ruimte is licht en oogt heel clean. De producten staan netjes uitgestald en alles is naar mijn mening erg overzichtelijk ingedeeld.

Nadat Serena ons wat meer over Ziaja had verteld werd de groep in tweeën gesplitst en kregen we om de beurt een rondleiding en een soort workshop. Ik zat in de groep die begon met een rondleiding.

We kregen informatie over de producten, verschillende lijnen en Melissa van Ziaja gaf ons ook de gelegenheid om de producten te ruiken en te voelen. Ik merkte ook duidelijk dat Melissa (en dat geldt voor alle medewerkers trouwens) duidelijk wist waar ze over praatte! Leuk om op deze manier meer te weten te komen over de producten.

Je verwacht het misschien niet in zo’n mooie winkel met zulke mooie producten, maar de prijzen liggen heel laag! Dit kan met recht een budgetmerk genoemd worden.

Een lijn die ik in eerste instantie opmerkelijk vond: een geitenmelk lijn! Onderzoek heeft uitgewezen dat de ph-waarde van de mens en de geit heel dichtbij elkaar liggen, en dat geitenmelk dus goed in verzorgingsproducten te gebruiken is. Gelukkig ruiken de producten niet naar geit. ;-)

Cacaoboter lijn! Ruikt heel lekker naar chocola.

Ze hebben ook producten voor kinderen! Waaronder een lijn die (echt!) naar koekjes ruikt.

Daarna gingen we naar de ruimte achter de winkel en konden we Dagmar van Ziaja vragen stellen over huidverzorging. Ook checkte ze of we wel wisten welk huidtype we hadden. Handig om te weten natuurlijk, omdat we daarna 10 producten mochten uitzoeken.

Boe!

Toen was het tijd om producten uit te kiezen! Ieder mocht 10 dingen uitkiezen om mee te nemen. Ik moet zeggen dat ik dit erg moeilijk vond. ;-) Ik ben nogal een twijfelaar van mezelf en er waren zoveel mooie dingen om uit te kiezen! Om deze reden besloot ik Serena nogmaals naar haar favorieten te vragen. Met een paar tips hier en daar heb ik uiteindelijk 10 dingen uitgekozen!

Groepsfoto! Ik vond het leuk om andere bloggers te ontmoeten en even te spreken. Al met al was het een geslaagd event.

Dit heb ik meegenomen! Ik ga natuurlijk lekker testen en jullie gaan het merk zeker terugzien op Pink Sensation. Als je alvast meer wil weten over het merk: ze houden zelf ook een blog bij!

Wat is jouw eerste indruk van Ziaja?