Er liggen dit jaar heel wat mooie kerstnagellakken in de winkels. Genoeg keuze dus om je nagels rond de feestdagen te voorzien van een mooie kleur! Vandaag laat ik je vijf lakjes zien die heel geschikt zijn voor de Kerst. Ho ho ho…

OPI – In My Santa Suit

Vorig jaar kwam OPI samen met Mariah Carey een speciale kerstcollectie uit. In deze collectie zaten 18 lakjes, allemaal met het thema kerst. Eén lakje daarvan heette In My Santa Suit, en dat is precies het lakje dat ik hier draag! Het is een prachtige donkerrode kleur met een mooie glans. Perfect voor de kerst! Tip: dit lakje hebben ze op dit moment bij Big Bazaar, samen met nog een paar lakken uit de Mariah Carey kerstcollectie van vorig jaar! Naast deze kleur heb ik ook een donkerroze kleur zien liggen en een gouden glittertopcoat! Deze lak dekte trouwens na één laagje al.

Essence -Come To Town Lametta Topper

Essence pakt uit dit jaar, en wel met deze Lametta topcoat! Deze nagellak zit in de Come To Town collectie, een kerstcollectie die nu te koop is. Deze nagellak sprong uit het schap en dit zorgde ervoor dat ik ‘m meteen meenam. Normaal gesproken houd ik niet zo van groen, maar deze vond ik toch wel heel speciaal. Er zitten prachtige verschillende kleuren glitters in die lekker opvallen op je nagels! Ik heb de topcoat op de foto’s aangebracht over een zwarte basecoat. Dit is zeker weten mijn favoriet van deze vijf lakjes!

Rimmel London – Midnight Mistletoe (Glitter Bomb Topcoat)

Deze nagellak heb ik al een tijdje (volgens mij kocht ik ‘m al rond september), maar daarom is hij niet minder geschikt voor kerst. Naar mijn weten is hij nog steeds te koop! Deze glitter topcoat van Rimmel is echt dé topcoat voor Kerst als je het mij vraagt. Er zitten veel rode glitters in, maar ook groen hier en daar. Ik vond deze nagellak trouwens het beste lakken van allemaal. In eerste instantie wilde ik de topcoat combineren met een donkerrode kleur, maar het leek me ook wel eens leuk om een lichte basecoat te gebruiken. Voor de mensen die niet zo van donkere kleurtjes houden!

2B – Carnival Dots Red & Black

2B is een make-upmerk wat niet zo bekend is in Nederland, maar toch wel op bepaalde plaatsen te koop is. In sommige drogisterijen verkopen ze het bijvoorbeeld! Ik heb dit lakje uit niet uit Nederland, maar uit Duitsland. Hier is dit merk volop te krijgen! Een tip dus voor als je binnenkort in Duitsland bent, voor een kerstmarkt bijvoorbeeld. ;-) Dit lakje is een topcoat met rode en zwarte confetti stukjes. Ook prima kerstkleuren natuurlijk! Ik combineerde de lak op de foto’s met een groene shimmer lak. Zo heb je al snel een leuke combinatie voor kerst!

Catrice – Royal REDding (Crushed Crystals)

Tot slot een lakje dat al eens voorbij is gekomen op Pink Sensation, dat artikel lees je hier. Ik heb het over Royal REDding van Catrice: een dieprode kleur met fonkelende rode glitters. Ideaal voor kerst dus! Het is een nagellak uit de Crushed Crystal collectie, een nagellak collectie met speciale finishes. Deze collectie is nu nog steeds te koop! Ik kan deze lak zeker aanraden, want hij dekt heel goed en je hebt geen speciale basecoat nodig.

~~~

Ik hoop dat ik jullie wat meer inspiratie heb kunnen geven door deze vijf kerstnagellakken te delen! Mijn favoriet is duidelijk de topcoat van Essence, die geeft naar mijn mening gewoon het meest speciale effect!

Ga jij je nagels in een speciale kleur lakken met Kerst?