Van Gosh kreeg ik een aantal leuke producten toegestuurd om een Autumn/Winter look mee te maken. Dat leek me wel eens leuk om te doen! Ik had al eerder een persbericht ontvangen met instructies hoe je stap voor stap een mooie najaarslook kan creëren, maar nu heb ik er dus zelf eentje gemaakt! Wel een beetje anders, want ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Kijk je mee?

Op de foto:

  • GOSH Crazy Volume mascara
  • GOSH Defining Brow Gel
  • 3x GOSH Velvet Touch lipstick in kleur 161: Sweetheart, 158: Yours Forever, 155: Innocent

Gosh Crazy Volume mascara

Aan deze mascara moest ik in het begin erg wennen, maar na een paar keer gebruiken vind ik ‘m echt heel goed! Ik hoeft de mascara maar één keer aan te brengen voor een flinke laag mascara, en dankzij het borsteltje creëer je gigantisch veel volume. Wel oppassen dat je niet knoeit, want het borsteltje is vrij groot!

Links geen mascara, rechts wel. Wat een verschil hè? Dit is slechts één laagje.

Gosh Defining Brow gel

Met deze gel had ik al ervaring, want een jaar of vier geleden zat hij bij een Gosh pakket wat ik toen gewonnen had! Hij werkt naar mijn mening prima en houdt mijn wimpers mooi in model. Niks op aan te merken dus!

Velvet Touch lipsticks

Al jaren ben ik fan van de Velvet Touch lipsticks van Gosh. Ik weet nog wel dat het voor mij echt een duur merk was toen ik nog op de middelbare school zat, en ik was altijd superblij als ik bijvoorbeeld weer eens een lipstick gekocht had! De kleuren die je op de foto ziet zijn Sweetheart, Yours Forever en Innocent.

Sweetheart

Dit vind ik de minste kleur van alle drie, maar dat is vooral een kwestie van smaak natuurlijk. Sweetheart is een bruinroze kleur met een mooie glans. Ik vind het op zich een mooie kleur, maar het is geen tint die ik zelf uit zou kiezen!

Yours Forever

Dan een stuk feller kleurtje, namelijk Yours Forever! Ik vind dit echt een leuke kleur, ik houd echt van wat meer opvallende lipsticks. Hier komt lekker veel kleur vanaf en vind ik zelf erg geschikt voor bij een rustige ooglook, dan knallen je lippen er echt uit!

Innocent

Dit kleurtje is wat mij betreft zeker innocent, want het is een schattige lichtroze kleur. Ook deze lipstick geeft weer een mooie glans, maar da’s natuurlijk logisch gezien het dezelfde soort lipsticks zijn. ;-) Deze kleur geeft mijn lippen een ‘my lips but better’ effect. Staat mooi bij smokey eyes bijvoorbeeld, omdat het een naturel kleurtje is.

Alle lipsticks zijn superromig en geven veel kleur af! Omdat ze zo romig zijn blijven ze wel wat minder goed zitten.

~~~

Op de foto’s hierboven heb ik trouwens alle eerder genoemde producten van Gosh gebruikt, namelijk ook de Crazy Volume mascara en de Defining Brow gel. Daarnaast gebruikte ik de Catrice All Matt Plus foundation, Inglot cream concealer (die bijna op is, meh), Essence Mattifying Compact Powder, Essence Hello Autumn poeder en een blush van Kiko.

Deze producten van Gosh vind ik prima werken allemaal, vooral de mascara is favoriet samen met de laatste twee lipsticks! De producten van Gosh zijn te koop bij Kruidvat. Wil je meer nieuwtjes omtrent Gosh? Ze hebben ook een Facebook pagina!

Heb jij ervaring met de producten van Gosh?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.