Goedemorgen! Ik heb afgelopen week weer foto’s gemaakt van dingen die ik heb meegemaakt, dus het is weer tijd voor een diary! Afgelopen week was een erg drukke week, die wel heel relaxed begon. Op vrijdag vierde ik Sinterklaas en verder had ik voor mijn doen best wel veel lessen op school. Ik heb in elk geval niet stil gezeten!

Maandag

1. De maandag begon chill samen met mijn vriend! Hij was de hele week vrij van zijn werk en het begin van de week was hij bij mij. Dit zijn gevulde kokosmakronen die ik een dag eerder had gemaakt. Yum! 2. ’s Middags gingen we weer eens samen sporten! Dit doen we eigenlijk niet vaak maar nu kon het omdat ik vrij was en hij ook. Het was erg gezellig en ik moet zeggen dat ik het wel fijn vond om weer even te sporten. De week ervoor was ik slechts één keer geweest, en we hadden het weekend ervoor twee etentjes. Het was dus wel weer de hoogste tijd om te trainen.

Dinsdag

1. We keken een aflevering Lost. We zijn bijna bij het einde, aah! Nog een stuk of 6 afleveringen. 2. Later op de dag ging ik met m’n moeder naar Den Haag om wat sinterklaascadeautjes te kopen. En ik at van m’n chocoladeletter. 3. Ik kocht wat leuke dingen voor in m’n kamer! Om lekker in de kerstsfeer te komen. 4. ’s Avonds weer even sporten: zumba dit keer! Het was KOUD buiten!

Woensdag

1. School time again! Ik had er echt geen zin in. Dit is echt een drukke maand op dit moment en ik heb zoveel te doen dat ik echt geen zin had in school. Hier wachtte ik op de bus. 2.  Er viel natte sneeuw! Alleen niet te zien op deze foto, ha. 3. Ik maakte de domste fout van m’n leven! Ik heb twee Pink Sensation mailadressen, en eentje gebruik ik niet meer, maar staat nog wel vermeld bij mijn webhost. Bleek dus dat ik al een paar aanmaningen had gehad wat betreft mijn domein en webruimte! AAAH! Vandaar dat m’n site bijna de hele dag offline was. Ik heb het meteen overgemaakt en ik ben enorm opgelucht dat het geregeld is nu. Wat een stress had ik op woensdag. 4. ’s Avonds even ontspannen bij de zonnebank! Ik had weer een beetje kleur daarna.

Donderdag

1. Goedemorgen! Sleepy eyes, as always haha. 2.  ’s Ochtends ging ik de laatste Sinterklaas cadeautjes halen. Dit was mijn buit! Daarna ging ik gelijk door naar school. 3. Toen ik thuis kwam ging ik gelijk aan de slag, namelijk met kruidnootjes bakken! Ze waren goed gelukt. 4. In de avond gingen mijn vriend en ik bij zijn moeder eten. Het eten was superpittig, maar wel heel lekker! En ze heeft een katje die heel ondeugend en speels is, maar toch wel lekker bij me kwam liggen.

Vrijdag

1. Ik kon lekker uitslapen tot 9 uur! M’n moeder had alvast een mand neergezet voor Sinterklaas cadeautjes, en daar vonden we even later een kat in, haha! 2. Lekkere lunch voor mezelf gemaakt. 3. Zo, Sinterklaascadeautjes ingepakt! Wij hebben dit jaar met de familie lootjes getrokken, voor deze persoon kopen we dan een cadeautje van een bepaald bedrag en maken we een gedicht. We kochten ook allemaal nog één cadeautje om mee te dobbelen! Ik had mijn broertje Jim. 4. ’s Middags had ik school (saai) en rond half 7 was ik thuis. Even later kwam familie en gingen we Sinterklaas vieren, yay!

Zaterdag

1. Goedemorgen again! Even een nieuwe mascara testen. 2.  Tijd om weer een ochtendje te werken. 3. Sporten! Ik had donderdagavond willen gaan, maar het was zo gezellig bij de moeder van m’n vriend dat we niet meer gegaan zijn. 4. ’s Avonds ging ik naar de bioscoop en het werd de film Intersteller! Echt een gave film, duurt wel bijna drie uur! ;-)

Zondag

1. Op zondag was het slecht weer, bah! Het is bijna heel de week grijs geweest hier in het westen 2.  Ik ging druk aan de slag voor mijn blog! Het resultaat zie je eind deze week :-) 3. Alvast een voorproefje! 4. Verder heb ik zondag niet zoveel gedaan, vooral lekker gechilld met m’n vriendje.

Tot zover weer mijn week! Het was een vrij drukke week, en dan heb ik nog niet eens doordeweeks gewerkt. Op Pink Sensation was het iets rustiger dan de bedoeling was, maar ‘behind the scenes’ ben ik wel veel bezig geweest met m’n blog, vooral met kerstgerelateerde dingen! Ik hoop het komende week iets rustiger te hebben, en dat ik een beetje een balans kan vinden wat betreft school/blog/werk/sociaal leven. Is soms wel een beetje lastig, maar komt goed! ;-)

Hoe was jullie week?