Mijn zoektocht naar fijne producten om mijn gezicht te verzorgen gaat continue door! Ik vind het echt heel leuk om steeds nieuwe dingen te proberen, vandaar ook dat je geregeld iets over skincare leest op Pink Sensation. Ik heb een gecombineerde huid: soms is ‘ie wat vet, soms juist droog. Soms een puistje hier of daar, soms juist helemaal egaal. Vandaag ga ik je mijn huidverzorgingsproducten van dit moment laten zien!

Dagcrème – Dr. Van der Hoog Hydro Active

Deze dagcrème gebruik ik nu denk ik een maand of drie, iedere ochtend. Hier lees je mijn review. In dat artikel viel te lezen dat ik erg te spreken ben over de crème. Het is geen wonderproduct, maar na gebruik voelt mijn huid gevoed aan zonder vettig te worden. Ik vind het nog steeds een prima crème, maar ik merk nu dat het toch niet zoveel voor mijn huid doet. Het is niet zo voedend als ik zou willen, en zeker in de winter heb ik dit wel nodig! Maar goed, ik blijf hem wel gewoon lekker gebruiken. Ik heb trouwens gemerkt dat de crème heel zuinig in gebruik is, dat vind ik persoonlijk wel fijn.

Zarrqa Sensitive Face Milk

Deze reinigingsmelk kocht ik een tijdje terug bij De Tuinen. Ik gebruik het nu ongeveer twee maanden denk ik. Hier lees je mijn review. De reinigingsmelk bevalt prima: het haalt mijn make-up goed weg en ik heb geen last van irritaties.

Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic

Deze lotion kocht ik tegelijk met de melk en gebruik ik dus ook nog niet zo gek lang. Ik reviewde hem tegelijk met de melk! Deze tonic vind ik ook prima in gebruik,  alleen zit er wel wat meer alcohol in dan bijvoorbeeld in de lotion van Puravita. Dit vind ik wel iets minder, maar ik heb nog niet gemerkt dat mijn huid er echt slechter van wordt. :-)

Louis Widmer Skin Appeal facewash

Dit product stamt nog af uit de tijd dat ik erg veel last had van acné. Dit was vorig jaar precies rond deze tijd. Bij de drogist werd mij de producten van Louis Widmer aangeraden. Het leek me wel wat (ik hoopte vurig dat het zou werken), dus ik nam onder andere deze facewash mee. Ik geloof niet dat het mijn huid echt mooier gemaakt heeft, maar het is alsnog een fijn product. Het maakt mijn wangen soms wel wat droog, dus ik gebruik het ongeveer eens per week op mijn T-zone.

Louis Widmer Skin Appeal peeling

Ook deze peeling kocht ik in de periode dat mijn huid erg onrustig was. Het is een scrub waarmee je de dode huidcellen van je gezicht kan halen. Ik scrub mijn gezicht niet gigantisch vaak (dit is ook niet goed voor je huid), maar gewoon af en toe. De scrubdeeltjes zijn heel fijn dus dat maakt het in mijn ogen een fijne scrub.

Yves Rocher Exilir 7.9 oogcrème

Sinds een paar weken gebruik ik een oogcrème, omdat ik het idee heb dat mijn huid rondom mijn ogen dit wel kan gebruiken. Zeker met het koude weer vind ik het fijn om deze huid wat meer te hydrateren! Ik masseer deze crème rondom mijn ogen goed in. Stiekem heb ik het idee dat dit misschien toekomstige rimpels tegen gaat. Niet de crème, maar het inmasseren. ;-) Mijn moeder heeft geen rimpels en heeft dit ook altijd gedaan. Niet dat ik al heel erg met rimpels bezig ben hoor, ik vind het ook gewoon lekker om te doen! Deze oogcrème gebruik ik dus, mijn review lees je hier.

Yves Rocher Exilir 7.9 serum

Dit waren de producten die ik nu het meest gebruik. Ik heb momenten dat ik ineens een serum of nachtcrème besluit te gebruiken, maar dit doe ik niet dagelijks. Meestal wanneer mijn huid het nodig heeft.

Wat gebruik jij aan huidverzorging?