Eén van de belangrijkste aspecten van een goede blog zijn mooie foto’s vind ik. De laatste maanden ben ik me wat meer gaan verdiepen in productfotografie, kreeg ik een nieuwe camera en ben ik wat meer gaan experimenteren. Dit resulteerde in mooiere foto’s, al zeg ik het zelf. Natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk, maar het leek me leuk om de naar mijn mening best gelukte foto’s op een rijtje te zetten! Dit is meteen ook een soort terugblik op 2014. Kijk je mee?

De camera die ik tegenwoordig gebruik is een Panasonic DMC-TZ7. Geen spiegelreflex, dat zie je goed. Soms denk ik dat ik als een van de weinige bloggers geen spiegelreflex heb! Ik zou er best eentje willen, maar buiten het feit dat zo’n ding veel geld kost ben ik ook bang dat ik het te ingewikkeld vind. Zo’n camera laat dus nog even op zich wachten. Gelukkig mocht ik halverwege dit jaar de camera van mijn oom overnemen omdat hij zelf een nieuwe ging kopen. Dat is dus deze! Hij maakt mooie macrofoto’s en daar ben ik dus erg blij mee.

Alle foto’s zijn klikbaar, je gaat dan snel naar het bijbehorende artikel!

Feedback is natuurlijk altijd welkom, dus mocht je fotografietips voor me hebben: laat het me vooral weten! Ik hoop in 2015 natuurlijk door te gaan met het maken van zo mooi mogelijke foto’s. Een speciale daglichtlamp gaat me daar wellicht bij helpen, want die heb ik sinds kort in mijn bezit! Ik moet nog een beetje oefenen, maar het belooft veel goeds. :-)

Welke foto vind jij het mooist en waarom?

Fijne jaarwisseling!

GERELATEERDE ARTIKELEN