Mijn mooiste foto’s van 2014

Eén van de belangrijkste aspecten van een goede blog zijn mooie foto’s vind ik. De laatste maanden ben ik me wat meer gaan verdiepen in productfotografie, kreeg ik een nieuwe camera en ben ik wat meer gaan experimenteren. Dit resulteerde in mooiere foto’s, al zeg ik het zelf. Natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk, maar het leek me leuk om de naar mijn mening best gelukte foto’s op een rijtje te zetten! Dit is meteen ook een soort terugblik op 2014. Kijk je mee?

De camera die ik tegenwoordig gebruik is een Panasonic DMC-TZ7. Geen spiegelreflex, dat zie je goed. Soms denk ik dat ik als een van de weinige bloggers geen spiegelreflex heb! Ik zou er best eentje willen, maar buiten het feit dat zo’n ding veel geld kost ben ik ook bang dat ik het te ingewikkeld vind. Zo’n camera laat dus nog even op zich wachten. Gelukkig mocht ik halverwege dit jaar de camera van mijn oom overnemen omdat hij zelf een nieuwe ging kopen. Dat is dus deze! Hij maakt mooie macrofoto’s en daar ben ik dus erg blij mee.

Alle foto’s zijn klikbaar, je gaat dan snel naar het bijbehorende artikel!

Feedback is natuurlijk altijd welkom, dus mocht je fotografietips voor me hebben: laat het me vooral weten! Ik hoop in 2015 natuurlijk door te gaan met het maken van zo mooi mogelijke foto’s. Een speciale daglichtlamp gaat me daar wellicht bij helpen, want die heb ik sinds kort in mijn bezit! Ik moet nog een beetje oefenen, maar het belooft veel goeds. :-)

Welke foto vind jij het mooist en waarom?

Fijne jaarwisseling!

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op Mijn mooiste foto’s van 2014

 • Ik vind de laatste eigenlijk heel mooi. De opstelling van de producten vind ik echt super! De rest van de foto’s zijn ook erg mooi. Fijne jaarwisseling alvast! <3

 • Dat zijn inderdaad erg mooie foto’s!

 • Ik vind vooral de foto met blauwe nagellak het mooist. Waarom precies weet ik niet maar hij geeft me een soort rust. Ik vind al je foto’s mooi. Ik ben er zelf het meeste bang voor dat mijn toekomstige foto’s het net niet zijn. Ik wil me ook zeker gaan verdiepen in fotografie omdat dat inderdaad wel het belangrijkste is van een blog. Met visuele elementen bepaal je als lezer al gauw of je verder gaat lezen of niet.

  Leuke blog trouwens, ik ga je volgen.
  Alvast een fijne jaarwisseling!
  xx

  • Wat leuk om te horen, dankjewel! Wat zelf foto’s maken betreft is het vooral een kwestie van heel veel oefenen. Gaandeweg ontdek je welke instellingen op je camera het beste werken en hoe je foto’s het beste kan bewerken op de computer. Succes en jij ook een fijne jaarwisseling!

 • Wauw! Super leuke artikelen en prachtige foto’s. Ik ken ze nog niet allemaal, dus ik ga even lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
YouTube