Mini diary: kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Keulen

Afgelopen week ben ik voor het eerst in de mooie Duitse stad Keulen geweest. In september besloten mijn vriend en ik om spontaan een paar daagjes naar deze stad te boeken, en dan vooral om de vele kerstmarkten te bezoeken. Dat leek ons allebei erg leuk zo vlak voor kerst! Afgelopen zondag was het zo ver en stapte we de trein in op Den Haag Centraal, klaar voor een reis van zo’n 4 uur. Kijk je mee naar wat foto’s?

We verbleven in het Dorint Hotel Am Heumarkt, dit is zeker een aanrader! Lekker in het centrum en supermooie kamers. Wel wat aan de prijzige kant, maar zeker de moeite waard! Na aankomst gingen we de stad in om ergens avondeten te scoren, en natuurlijk om de stad te verkennen.

Om de hoek van het hotel zat al één kerstmarkt: Weihnachtsmarkt Kölner Altstadt. Deze kerstmarkt bevond zich dus in het oude centrum. Super gezellig!

Ik had steeds het gevoel alsof ik in een kerstfilm beland was.

Keulen is echt een mooie stad, en al helemaal zo rond de kerst.

De volgende dag was mijn vriend jarig! We gingen lekker wat winkelen en bezochten nog een kerstmarkt, deze bevond zich bij de Neumarkt. Ook een hele leuke markt, en weer in een iets ander sfeertje.

’s Avonds vonden we een leuk Mexicaans restaurant, waar we naast lekker Mexicaans eten ook cocktails bestelden!

Happy birthday! ❤

20141222_203832

Daarna nog even naar de kerstmarkt bij de Dom!

Dit had toch wel iets magisch vond ik, zo naast die enorme kerk!

De volgende dag was het tijd om weer naar huis te gaan!
We bezochten de Dom nog even en daarna gingen we weer terug naar Nederland.

Ik vind Keulen écht een enorm leuke stad, zeker zo rond de kerst! Ik kan iedereen aanraden om een keer naar deze mooie historische stad te gaan vlak voor de kerstdagen, want je waant je echt in een kerstwereld! Superleuk om een keer te ervaren.

Heb jij wel eens een kerstmarkt bezocht?

GERELATEERDE ARTIKELEN

8 reacties op Mini diary: kerstmarkt Keulen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube