Twee jaar geleden had ik het geluk dat ik als 18-jarige al mijn eigen auto kon kopen. Mijn opa ging zelf een nieuwe kopen, en ik mocht de zijne voor een leuke prijs overnemen. Wat was ik blij! Het is een donkergroene Toyota Yaris uit 2001. Groen is niet bepaald mijn kleur, maar hé, daar ging ik natuurlijk niet over klagen! Ik heb ‘m wel een beetje opgeleukt, en vandaag geef ik daar wat handige tips voor!

Stickers

Mijn ultieme tip: plak stickers op je auto! Er bestaan gigantisch veel soorten stickers, van Spongebob stickers tot wat meer sierlijke stickers. Ik heb zelf ook stickers op mijn auto geplakt, namelijk in de vorm van een bloem/krul. Dit staat net even wat mooier vind ik, en je auto ziet er meteen leuker uit! Ik heb alleen op de zijkanten stickers geplakt, maar in theorie zou je hier heel je auto mee kunnen pimpen als je dat leuk vindt.

Bordjes

De meeste mensen kennen vast wel de bordjes als ‘baby on board’ en dergelijke. Je hebt ook andere bordjes, bijvoorbeeld met ‘blond’ of ‘single’. Als je dit wel kan waarderen kan je zo’n bordje ophangen in je auto! Ik rijd zelf in een auto met het bordje ‘blond’, en stiekem hoop ik dat dit als waarschuwing telt mocht ik ooit ergens fout parkeren. ;-) Je weet maar nooit, haha!

Accessoires

Je hebt natuurlijk auto-onderdelen, waarvoor je bijvoorbeeld bij reservedelenstore terecht kan, maar je hebt ook accessoires! En met die laatste kan je heel veel leuke dingen doen in je auto. Denk aan een krabber, mandje om spullen als een gevarendriehoek in te leggen, eventuele hoesjes voor om stoelen en ga zo maar door! Ik heb bijvoorbeeld alles in het roze, zowel een krabber als zo’n mandje. Het zijn misschien kleine dingen, maar maakt het allemaal toch even wat leuker en gezelliger in je auto!

Parfum

Wist je dat er car perfume bestaat? Speciaal parfum om in je auto te leggen. Ik heb al verschillende soorten gehad. Je kan dit kopen bij Rituals of gewoon bij winkels als Xenos en dergelijke. Je kan dit aan je radiator bevestigen, en zo ruik je een paar weken lang een lekker geurtje in je auto. Zeker aan te raden wat mij betreft. :-)

 ~~~

Tot zover mijn tips! Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt. Laat het weten als je zelf nog wat leuke ideeën hebt!

Bron foto 1, 2

Gesponsorde post