Herinneren jullie mijn artikel nog over de Glazed Apple kerstproducten van The Body Shop? Op dit artikel kwamen een hoop enthousiaste reacties binnen, de Glazed Apple producten waren blijkbaar enorm geliefd. Binnen no time waren de producten uitverkocht, maar er is goed nieuws! Ik geef namelijk drie keer een pakket weg ter waarde van €35,00. Lees snel verder om te kijken hoe je mee kan doen!

Deze winactie is inmiddels gesloten, je kan niet meer meedoen.

Ik geef dus drie pakketten weg met daar in allemaal lekkere Glazed Apple producten! Ik heb gezien dat veel van deze producten al uitverkocht zijn, dus dit is zeker je kans om nog een paar heerlijke producten te bemachtigen! Misschien een leuk kerstcadeautje voor jezelf?

Wat zit er in het te winnen pakket?

Glazed Apple Tin of Treasures (€ 20,00)

Het tinnen appeltje met daar in de Glazed Apple producten, wie kent het niet? Er kan zeker gesteld worden dat dit pakketje met producten een ware hit was de afgelopen maanden. Zo’n leuke appel zit dus in het pakket, met daar in een paar heerlijke Glazed Apple producten! In de appel zitten de volgende producten:

  • Glazed Apple Shower Gel (6 0ml)
  • Glazed Apple Body Lotion (60 ml)
  • Glazed Apple Body Butter (50 ml)
  • Glazed Apple Body Polish (75 ml)
  • Green Mini Crinkle Bath Lily

Glazed Apple Sparkler (€ 15,00)

Deze leuke sparkler is een luxe verstuiver met mooie glitters, en deze is ook te vinden in het te winnen pakket! Ik heb deze sparkler zelf ook en ben er zeker fan van. Voor wat extra glamour tijdens kerst! ;-)

~~~

Hoe maak je kans op een The Body Shop Glazed Apple pakket?

  1. Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet (vergeet geen geldig mailadres in te vullen!)
  2. Like Pink Sensation op Facebook!
  3. Abonneer je op mijn YouTube kanaal en/of volg Pink Sensation op Bloglovinl!

De winactie loopt t/m vrijdag 26 december 2014, daarna zal ik drie gelukkige winnaars uitkiezen! Wanneer je gewonnen hebt krijg je vanzelf een mailtje. Succes! ❤