De laatste tijd heb ik nogal moeite met verlanglijstjes. Met Sinterklaas en Kerst vond ik het lastig om iets te bedenken, en nu heb ik dat nog steeds een beetje. Ik heb een hoop cadeaubonnen liggen, maar weet gewoon niet wat ik ervan zal kopen! Toch heb ik vandaag weer een wishlist om te laten zien, ik heb mijn best gedaan en vond uiteindelijk toch wat dingen die ik wel graag wil hebben deze winter! Kijk je mee?

Collection Lasting Perfection concealer (± € 5,00)

Deze concealer zag ik voorbij komen bij Vera Camilla. en ik werd meteen enthousiast. De dekking leek me geweldig! Precies op dat moment was mijn Inglot Cream concealer bijna op, en ik zocht dus naar vervanging. Helaas is het merk Collection (voorheen Collection 2000, kennen jullie dat nog?) niet in Nederland te koop. Ik wacht met smart tot het merk naar Nederland komt, en als dat niet gaat gebeuren zit er niets anders op dan een reisje naar Londen boeken. Ook geen straf. ;-)

Guess armband (€ 139,99)

Dan even wat anders, namelijk een sierraad! Ik heb een prachtig horloge van Guess, en omdat ik de laatste tijd wat meer wil investeren in kwalitatief goede sieraden (die gewoon langer meegaan dan een jaar) heb ik deze supermooie armband van Guess op mijn lijstje staan. Hij zou perfect bij mijn horloge passen, en ik vind de details verder echt prachtig. Helaas kost ‘ie een lieve duit, namelijk € 139. Toch zou ik ‘m erg graag willen hebben!

Catrice Velvet Matt Lip Cream (€ 3,59)

In september werd bekend dat het assortiment van Catrice uitgebreid ging worden, en een van die nieuwe producten was de Velvet Matt lip cream. Ik heb dit product nog niet geprobeerd maar ben er wel heel nieuwsgierig naar! Ik ben al een tijdje van fan matte lippen en ik ben benieuwd of deze lip creams ook zulke mooie matte lippen geven!

Elgon Professional zilvershampoo (± € 7,00)

Zilvershampoo is een must voor mijn blonde haar, vind ik. Het haalt de gele gloed weg (wat iedereen met blond (geverfd) haar wel zal herkennen denk ik) en maakt je blonde haar net even wat mooier. Ik ben groot fan. In 2010 kocht ik de zilvershampoo van Elgon Professional (zie hier een mega oude shoplog, waah). Ik heb ‘m jaren gebruikt (mede omdat ik mijn haar tussendoor bruin verfde en de shampoo dus niet gebruikte), maar op een gegeven moment is zo’n fles natuurlijk op. Ik heb hierna even de zilvershampoo van Kruidvat geprobeerd, maar die vond ik toch minder. Daarom staat deze shampoo weer op mijn lijstje!

Tot zover mijn wishlist van dit moment! De zilvershampoo en lip cream gaan er sowieso wel komen denk ik, met de concealer en armband zal ik waarschijnlijk nog even geduld moeten hebben!

Wat staat er op jouw wishlist op dit moment?