Tijd voor weer een diary! De tiende alweer. Ik plaats niet wekelijks een diary omdat ik m’n leven niet altijd spannend genoeg vind om te laten zien, dit was een bewuste keuze. Maar wellicht ga ik het toch vaker doen? Ik twijfel een beetje en daarom heb ik jullie input nodig! Klik snel verder voor mijn belevenissen van afgelopen week, en voor mijn vraag aan jullie. Afgelopen week was een leuke week, waarin ik veel bezig was met gezond eten en van alles heb gedaan. Met als afsluiter een gezellig dagje Rotterdam. Kijk je mee?

Maandag

1. Mijn wekker ging heel vroeg! Ik had hem om 5.30 uur gezet omdat ik rond 7.00 uur van huis weg moest voor, jawel, mijn laatste tentamen van dit blok. Ik wilde nog even wat dingen doornemen dus vandaar dat ik zo vroeg op stond. 2. Klaar, en dus: freedom ♥! Toen ik bij de bushalte uitstapte was het heel mistig en zonnig. Ik maakte er een foto van! 3. Daarna ging ik even een dutje doen, toen ik wakker werd besloot ik een kopje (door moeders gemaakte) erwtensoep te eten. Nomnom! 4. Later die dag kon ik eindelijk weer even bloggen, en besloten m’n moeder en ik spontaan even naar Action te gaan. Ik zag ook deze mokken staan, zo leuk!

Dinsdag

1. Dinsdag sliep ik heerlijk uit, tot een uur of half 10. Ik begon de dag met een havermout ontbijtje. 2. Daarna ging ik een video opnemen! Binnenkort komt die online. Na de lunch nam ik er nog eentje op. Lekker bezig. 3. Zo, weer tijd om even te sporten! Ik had echt geen zin, maar heb me er toch doorheen gesleept en uiteindelijk was het een lekkere work-out. 4. Ik kook de keuken in om granola te maken. Mijn moeder heeft het al twee keer zelf gemaakt en het is superlekker! En ook nog eens gezond. Ik heb foto’s gemaakt dus jullie kunnen binnenkort een receptje verwachten. :-)

Woensdag

1. Tijd om naar school te gaan voor een assessment van het vak Gesprekstechnieken. Hier wachtte ik op de bus. Het was KOUD! 2. Dit was de casus. Helaas heb ik het assessment niet gehaald. Ik baalde enorm, vooral omdat ik er een goed gevoel over had. Ik was het dan ook niet eens met de twee docenten die me hebben beoordeeld, maar ja wat doe je eraan? 3. Na school ging ik even langs bij Ekoplaza in Den Haag om wat gezonde dingen te kopen. Thuis ging ik meteen healthy pancakes maken! Ik had het al eens eerder gemaakt (met alleen banaan en ei), maar dat vond ik niet te eten. Dit was met onder andere speltmeel en een stuk beter te doen. 4. ’s Avonds zag ik m’n lieve vriendje weer!  :-)

Donderdag

1. Rond een uurtje of 10 ging ik naar Pearle omdat ik al een tijdje last had van m’n ogen. Ik werd er super fijn geholpen! Daarna gelijk door sporten, deze foto stuurde ik door naar m’n vriend. ;-) 2. Ik vond Zazou hier in de vensterbank boven de verwarming! Het was ook zo koud deze dag.  3. ’s Middags heb ik geblogd. Heerlijk om daar nu weer volop tijd voor te hebben, na bijna drie weken lang elke dag geleerd te hebben. Ik maakte onder andere productfoto’s. 4. Dinner time!

Vrijdag

1. Op vrijdag ging ik een dagje op het bedrijf van m’n vader werken. Samen met m’n zusje, dus dat was wel gezellig. Dit is een van de vele soorten freesia’s die op het bedrijf staan. 2. Nagels na een lange tijd weer eens gelakt! 3. Zelf pizza maken, yum! Lekker met champignons, paprika, tonijn en maïs. 4. Het was koopavond, dus m’n vriend en ik gingen even gezellig wat winkelen. Daarna keken we Frozen bij hem thuis. Wat een leuke Disney film is dat zeg! ♥

Zaterdag

1. Ook deze dag begon ik met werken, maar dan bij m’n andere baantje op zaterdagochtend. Ik vond het geen relaxte ochtend, waardoor ik moe en geïrriteerd thuis kwam. Dit was de lunch die ik verzorgde op m’n werk voor cursisten. 2. Toch nog leuk nieuws: m’n vriend en ik kochten tickets voor Paaspop! Zoveel zin in :D Ik boekte later nog een nachtje bij een leuke Bed & Breakfast in de buurt voor een klein prijsje! We gaan namelijk twee dagen. 3. Zaterdagavond stapavond! Ik ging na een lange tijd weer gezellig uit met vriendinnen. Dit werd mijn look. 4. Niet onze beste foto ever (als ik voor mezelf spreek haha), maar het was wel een hele leuke avond! Ik lag om 4:15 uur in bed.

Zondag

1. Voor zondag stond er een leuk dagje op de planning, namelijk met het gezin (- mijn zusje) een dagje naar Rotterdam! Lekker dichtbij huis de toerist uithangen. We begonnen bij de Euromast. 2. Wat was dat hoog zeg! En vooral ook heel koud. Wel een gaaf uitzicht over heel Rotterdam 3. Daarna opwarmen in het restaurantje dat erbij zat. Ik nam een crêpe met Nutella en appel. Te lekker! 4. Daarna naar de beroemde nieuwe Markthal in het centrum! Ook dat vond ik erg gaaf. Zeker een aanrader als je eens in Rotterdam bent. Ik ga er denk ik nog een artikeltje aan wijden.

 5. Daarna hebben we nog wat geshopt, om vervolgens te gaan eten bij Humphreys. Leuk en gezellig restaurant vond ik dat! Ik nam deze heerlijke carpaccio als voorgerecht. 6. Selfie! Een leuke afsluiter van een heel gezellig dagje. Ik was wel wat moe (ik had 5 uur geslapen haha), maar dat mocht de pret niet drukken.

~~~

Zo, dat waren mijn belevenissen weer van afgelopen week! Op de maandag na was dit echt een fijne week. Komende week ben ik nog lekker vrij (geen tentamens), dus daar ga ik nog even goed van genieten.

Vraagje: wat zouden jullie ervan vinden als ik om de week een diary plaats? Ik zit er zelf aan te denken om de ene week op maandag een diary in te plannen zoals deze, en de andere week een video. Lijkt me ook een mooie stimulans voor mezelf om wat meer video’s te maken. Wat denken jullie? Ik hoor het graag!

Hoe was jullie week?

xxx
Melissa