Bloggen vind ik fantastisch om te doen, maar andere blogs volgen vind ik ook geweldig. In de bijna zes jaar tijd dat ik blog zijn er talloze nieuwe blogs bijgekomen, en ik moet zeggen dat ze steeds beter en mooier worden! Ik zie de laatste tijd echt veel professionele lay-outs voorbij komen en ook de mooiste productfoto’s. Dit heeft me geïnspireerd om deze blogpost te schrijven! Ik presenteer u: de eerste editie van mijn favoriete blogs van dit moment.

OurFavourites van Lizzy

Lizzy ‘ken’ ik al jaaaaren, ik geloof dat we een beetje rond dezelfde tijd zijn begonnen met bloggen. In al die jaren heb ik haar blog groter zien worden en je kan wel zeggen dat Lizzy zelf ook gegroeid is! Ik schrok me een hoedje vorig jaar toen ze werd gediagnosticeerd met kanker, maar gelukkig heeft ze deze ziekte overwonnen en straalt ze weer! Op haar blog vind je vooral veel lifestyle artikelen, en de laatste tijd houdt ze zich ook veel bezig met sport en voeding. Mode en make-up zijn echter ook onderwerpen waar ze over schrijft. Our Favourites is lekker gevarieerd!

La VieSagista van Sanne

Ik weet nog dat ik ongeveer een half jaar geleden op LaVieSagista terecht kwam en dat de foto in de header van Sanne me meteen opviel. Ik las dat Sanne nog niet zo lang aan het bloggen was, maar daar was niets van te zien, ik vond haar blog meteen professioneel ogen. Een paar maanden later zag ik Sanne voorbij komen in een filmpje waarin ze vertelde over haar zwangerschap, en hoe ze dat combineerde met afstuderen. Op deze manier kwam ik weer op haar blog terecht, en sindsdien volg ik haar. Ze heeft inmiddels een zoontje (James) en blogt hier, naast make-up, ook geregeld over. Zeker leuk om te volgen dus!

Todaysbeauty van Manon

Todaysbeauty is een blog die ik eigenlijk pas sinds kort ken. Op YouTube kwam ik wat video’s van haar tegen en die vond ik erg leuk en mooi gemaakt! Ik besloot door te klikken naar haar blog, en vond die meteen supermooi. Manon vlogt sinds kort regelmatig, maar schrijft ook veel over beauty en mode.  Wat ik vooral fijn vind zijn de geschreven artikelen, want het leest allemaal lekker weg en de foto’s vind ik prachtig! Ook een tip dus wat mij betreft.

XWiesX van Wies

Tot slot deze blog van Wies. Ik ken haar blog ook nog niet zo lang, een paar weken denk ik, maar ik vind haar blog er heel mooi uit zien! Ook haar foto’s vind ik mooi. Ik vind dit typisch zo’n blog die nog niet zo lang bestaat (sinds oktober 2013 lees ik), maar het wel meteen goed doet! Kijk ook zeker eens naar haar kleurrijke looks, deze dame is zeker goed met make-up. Een aanrader dus!

~~~

Dit waren een aantal van mijn favoriete blogs van dit moment! Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe blogs om te volgen, dus mocht je tips hebben: laat het me weten! Of misschien heb je zelf wel een blog? :-)