In oktober was ik weer eens in Amsterdam te vinden, dat konden jullie zien in mijn eerste vlog. Samen met een vriendin gingen we de hele Kalverstraat door, en maakten we tussenstops bij bepaalde winkels. Ik wilde graag weer even bij Flormar naar binnen. Ik liep tegen de Twist Up lipsticks aan. Mijn interesse werd gewekt, en alsof ik niet al genoeg lipsticks heb besloot ik een paars exemplaar mee te nemen.

De Twist Up lipsticks zijn lipsticks die eruit zien als een potlood. Dit zien we vaker bij make-upmerken, bijvoorbeeld bij Bourjois, Catrice en Essence. Ik ben best wel fan van dit soort lipsticks omdat ik ze gewoon handig vind in gebruik. Flormar heeft dus de Twist Up lipsticks, die verkocht worden in 12 verschillende kleuren.

Deze lipsticks beloven een goede dekking door de speciale formule. Het zou je lippen voorzien van een creamy, glanzende en heldere kleur. Het handige van deze lipstick is dat je volgens Flormar geen slijper nodig hebt omdat dit al verwerkt is in de verpakking. (Bron: Flormar website)

De lipstick zit in een kartonnen doosje. Dit doosje is voorzien van leuke kleurtjes en wat informatie. Binnenin zit het potlood, deze is vrij dik. De kleur die ik heb is heet Party Pink.

Ik vind het zo op het eerste gezicht een mooie kleur paars. Eerst was ik bang dat het precies dezelfde kleur zou zijn als deze van Miss Sporty, maar dat valt gelukkig mee. Deze kleur is een stuk donkerder, maar alsnog niet héél donker paars. Ik vind het echt een mooi kleurtje!

De lipstick dekt héél goed. Ik was echt onder de indruk! Ook glijdt de lipstick moeiteloos over mijn lippen. Hij is een stuk romiger dan de gemiddelde romige lipstick. Heel fijn! Voelt ook prettig aan.  Maar de dekking is dus ook heel goed: er komt superveel kleur vanaf. Op dit (toch vrij belangrijke) punt scoort de lipstick dus heel goed!

Ik heb van mezelf weinig kleur op mijn lippen, maar met deze lipstick duidelijk wel!

What about de longlasting? Bij mij bleef de lipstick zo’n 3 uur zitten, tussendoor had ik wel wat gegeten (popcorn! ik was in de bioscoop) en gedronken. De kleur was daarna wel grotendeels verdwenen.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze lipstick van Flormar! Zulke potloden gebruik ik graag omdat ik ze handig vind in gebruik, en daarnaast dekt de lipstick goed en komt er veel kleur vanaf. Na het stiften voelen mijn lippen gewoon prettig aan, mede door de romige substantie. Helemaal goed dus! Ik kan geen enkel nadeel bedenken. De prijs vind ik ook prima voor een lipstick als deze.

Flormar is te koop in de winkel aan de Kalverstraat en de Twist Up lipstick kost € 7,95.