Wanneer ik in een winkel als Xenos loop zie ik altijd een hoop leuke dingen die ik later in mijn huis zou willen hebben. Van theelichtjes tot koffiemokken: ik zie altijd wel iets leuks. Voorlopig woon ik nog bij mijn ouders, maar wat interieur inspiratie opdoen kan altijd, toch? Ik heb wat leuke sfeerbeelden opgesnord die mijn stijl wel een beetje weergeven. En wellicht geven ze jou zelf ook wel wat inspiratie om je kamer of woning in te richten! Kijk je mee?

Ik denk dat ik in mijn huis genoeg licht wil hebben, dat sowieso. Maar zo licht als in sommige interieur inspiratie foto’s vind ik ook niet mooi. Ik vind het prettig om naar te kijken, maar mijn huis moet in de toekomst natuurlijk ook wel gezellig zijn! En het moet voelen als ‘thuis’, dat is het belangrijkste. Ik denk dat het een combinatie van warm en gezellig en licht zal worden.

Welke interieur inspiratie foto vind jij het mooist?

 Bronnen: x x x x x x x x x