Amour van Kenzo is mijn favoriete geur aller tijden, dus toen ik merkte dat hij bijna op was wilde ik graag een nieuwe hebben. Helaas had mijn favoriete Ici Paris XL filiaal alleen een klein flesje op voorraad, maar daar zaten wel twee nagellakjes bij. Dat is natuurlijk geen straf, dus ik nam het flesje en de twee nagellakken mee! Achteraf bleek dat dit een speciale Valentijnsdag set is. Ik heb de nagellak natuurlijk geprobeerd, dus kijk snel mee naar swatches deze zoete kleurtjes.

De lakjes zaten dus in deze verpakking van Kenzo met het luchtje Amour. Deze lakjes zijn dus alleen op die manier verkrijgbaar. Ik zou je zeker aanraden om de geur te kopen (misschien een leuke tip voor je lover? haha), want het ruikt heerlijk! En deze twee lakjes zijn ook zeker aan te raden. Toch?

Op het eerste gezicht lijken het mooie, frisse kleuren! De finish is creamy, daar houd ik altijd wel van. In de flesjes zit 5 ml, ze zijn best wel klein. De lichtste kleur is een koraakleur en heeft de naam Hibiscus Coral gekregen. De donkerroze kleur heet Pink Rose. Leuke namen vind ik zelf!

Jaa, dit is wat ik graag zie! Mooie creamy lakjes met een superglanzende finish. Ik vind allebei de kleurtjes erg mooi. Ik werd ook blij verrast door de kwaliteit van de lakjes, deze is namelijk uitstekend. De lak is goed te verdelen over de nagels en is ook enorm dekkend. De donkerroze kleur dekte al na één laagje (op de swatches heb ik er toch twee aangebracht), de koraalkleur had er wel minimaal twee nodig (ik draag er drie op de swatches). Prima dus. Het kwastje is trouwens kaarsrecht afgesneden, wat het lakken zelf ook heel makkelijk maakt.

Ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze nagellak. Het is gewoon goed te merken dat de kwaliteit super is. De nagellak bleef bij mij ongeveer drie dagen netjes zitten, zonder topcoat. Vind ik persoonlijk wel een beetje kort, maar ik denk eerder dat het aan mijn eigen nagels ligt dan aan deze lak. Met een topcoat en sterke nagels blijft hij denk ik een stuk langer mooi.

Ja, deze lakjes zijn zeker aan te raden! Ik heb online niks kunnen vinden over andere nagellak van Kenzo, dat vind ik persoonlijk wel jammer! Ik had wel meer van dit soort lakjes aan mijn collectie willen toevoegen.

De Kenzo Amour Valentine’s Day set met daarin de geur van 30 ml kost ongeveer € 50,00 en is te koop bij diverse parfumerieën.