Toen ik nog op de middelbare school zat heb ik de rugzak afgezworen. Ik vond het niet cool meer en gebruikte liever een handtas of schoudertas om mijn boeken mee naar school te nemen. Vorig jaar bleek het toch niet zo handig om een schoudertas te gebruiken toen ik regelmatig zware wettenbundels mee moest nemen. Ik ging dus op zoek naar een rugzak. In Antwerpen kocht ik -na een lange zoektocht- eindelijk een tas die naar wens was!

Ik moet zeggen dat het nog vrij lastig was om een rugzak te vinden in Antwerpen. In deze mooie historische stad zitten genoeg winkels, maar ik heb eigenlijk amper tassenwinkels gezien, of andere winkels waar ze tassen verkopen. Maar goed, ik wilde per se Antwerpen verlaten met een goede rugzak voor school, dus mijn vriend en ik besloten het nog even te proberen in een warenhuis genaamd Galeria Inno. Daar hadden ze een Eastpack afdeling, en daar zag ik meteen een paar leuke exemplaren!

De tas waar mijn oog op viel is er eentje uit de Animal Collectie. Deze collectie is net even wat anders dan de reguliere rugzakken. En ook wat duurder, haha. ;-) Maar ik had een tas gevonden, dus ik was blij! De tas zelf heb ik op internet gevonden en heet Frick Cheetah. Met een cheeta printje dus! Ik vond ‘m er meteen erg leuk uit zien, en na even getwijfeld te hebben (ik zou Melissa niet zijn als ik niet even zou twijfelen) kocht ik hem!

De tas zelf is heel stevig en heeft, in tegenstelling tot de gewone rugzakken, bruine details. De tas zelf is helemaal in een cheeta printje.

Er zitten twee vakken in, namelijk een grote en een kleine. Die grote is groot genoeg voor mijn schoolboeken, en in die kleine heb ik vaak een paraplu zitten of een spiegeltje of iets dergelijks. Verder bevat het grote vak twee ritsen en de kleine één. Het model is hetzelfde als de normale tassen, alleen is ‘ie wat opvallender! Persoonlijk vind ik hem ook wat meer fashionable dan de gewone tassen. Niet dat ik zo’n modemeisje ben, maar zo’n tas als deze geeft toch wat speciaals vind ik!

Ik gebruik de tas nu een aantal weken en ik ben er heel tevreden over! De rugzak heb ik weer helemaal ontdekt. Het is toch een stuk makkelijker om boeken mee naar school te slepen. Het is ook beter voor mijn rug natuurlijk, het gewicht is wat beter verdeeld. Neemt niet weg dat ik soms nog wel eens last van m’n rug heb als ik zware boeken moest meenemen, maar dat is weer een ander verhaal. ;-)

Welke tas gebruik jij voor school?