Happy new year lieve bezoekers! ❤ Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en dat iedereen nog tien vingers heeft. ;-) Terwijl dit artikel online komt lig ik waarschijnlijk nog lekker te slapen na een feestje, maar dat maakt helemaal niks uit, want voor vandaag heb ik gewoon een blogpost ingepland! Op deze eerste dag van het jaar laat ik weer eens een outfit zien, dit keer echt een outfit voor tijdens de koude winterdagen. Kijk je mee?

Winter is het natuurlijk al lang, maar ik kon zo snel even geen titel bedenken voor deze outfit! Deze outfit is in ieder geval lekker comfy, maar ook heerlijk warm tijdens de koude dagen! Vooral het vestje is bij mij groot favoriet. Ik heb hem in september in de sale gekocht, en hij is heerlijk warm! Ik vind ‘m ook heel mooi, met die gemêleerde stof.

Fotografie: Linda van Nieuwkerk

Dit draag ik:

Vestje – The Sting

Zwart topje – H&M

Metallic broek – Bristol

Laarsjes – Miss Etam

Oorbellen – C&A

Ketting – ?