Het lijkt wel eeuwen geleden dat ik begon met de 30 Days Makeup Challenge. Waar sommige bloggers er slechts een paar maanden over doen om de challenge te voltooien, doe ik er jaren over. Gelukkig heb ik vandaag weer een look voor jullie! Mijn laatste look was roze, en nu was de kleur rood aan de beurt. En omdat het morgen Valentijnsdag is, moest deze look wel op tijd online natuurlijk. Kijk mee naar mijn look.

Om het geheugen even op te frissen: hier nog even het complete overzicht van de 30 Days Make-up Challenge:

Zie ook: look 1, look 2look 3look 4look 5look 6 en look 7.

Look 8: red

Ik besloot voor een look te gaan met felrode, glanzende lippen. Lekker opvallend! De ogen wilde ik qua kleuren vrij rustig houden, dus dat werd zwart en wit. De rest van mijn gezicht heb ik net zo opgemaakt als normaal. Zo zie je maar wat een beetje felrood kan doen voor je look! Het geheel is meteen een stuk opvallender.

Gebruikte producten:

Ik vond het zelf een erg geslaagde look! Niet iets wat ik heel snel overdag zou dragen, maar voor een feestje zou het nog best wel kunnen. De glanzende rode lippen ga ik in ieder geval onthouden. Ik draag de laatste tijd wat meer matte lippen omdat ik dat net even wat mooier vind, maar dit is ook zeker niet verkeerd als je het mij vraagt.

~~~

De volgende look voor de challenge wordt een look met het thema grijs! Ik ga alvast even nadenken wat voor look dit gaat worden, ik hoop het binnenkort op Pink Sensation te kunnen plaatsen!

Wat vind jij van deze look?