Zoals je twee weken terug al kon lezen op Pink Sensation heb ik besloten om voortaan om de week een diary artikel te maken. De andere week op maandag kun je hier terecht voor een video! Vandaag is het weer tijd voor een diary, dus ik ga je weer meenemen in mijn leven. Afgelopen week ging ik na twee weken weer naar school, kwam mijn MAC bestelling binnen, had ik een leuke high tea met m’n vriend en vierde we mijn vaders 50e verjaardag!

♦ Mijn nagels waren een groot drama de afgelopen weken, dus ik begon op maandag met een uitgebreide manicure! Ik had weer eens Trind Nail Repair gekocht (wonderspul), nu hopen dat het werkt!

♦ Lunch voordat ik een middagje ging werken: magere Franse kwark met een restje granola. Je ziet onder andere geraspte amandel, kokos, cranberries en rozijnen. Ik deed er ook nog een beetje honing en kaneel bij. Smaakte erg goed!

♦ Op dinsdag lunchte ik met een lekker gebakken eitje met veel paprika, prei en champignons! Lekker gezond. We hebben altijd wel iets van groente dat over is en dat gebruik ik maar al te graag voor een gebakken ei!

♦ ’s Middags ging ik met m’n werk naar een beursvloer voor leerlingen van het vmbo. Zij krijgen dan de mogelijkheid om diverse beroepen te leren kennen. Bij de opening was zo’n Caribische drumband (heet dat zo?) en dat vond ik heel goed klinken!

♦ Ik maakte dinsdag ook weer eens een look voor de 30 Days Make-up Challenge. Komt over een paar dagen online!

♦ Toen ik thuis kwam van m’n werk was m’n bestelling van MAC binnen. AAH! De Viva Glam Miley Cyrus limited edition producten. Ik had ze allebei in een impulsieve bui besteld, maar wat ben ik er blij mee! Review kon je afgelopen vrijdag al lezen, klink daarvoor op het linkje.

♦ De dag erna was het weer tijd om te werken, op het familiebedrijf dit keer. Normaal zijn het best saaie werkjes (zoals knollen aftellen), maar m’n vader had nu een computerklusje. Weer eens wat anders! Ik werkte tot 11 uur omdat ik later die dag nog naar school moest.

♦ Het zonnetje scheen heel lekker die dag! Heerlijk.

♦ Ben ik de enige die ALTIJD struggles heeft met rijstwafel verpakkingen? Bij mij scheurt dat plastic altijd helemaal zodat ik het niet meer goed dicht krijg. Zo irritant, haha. Dit waren tarwewafels trouwens, ook best lekker voor de verandering!

♦ ’s Avonds was ik gezellig met m’n vriend, we keken weer lekker een serie. We zijn nu bezig met Orphan Black. Het is wel gaaf en spannend, maar ik vind het toch ook wel eng en sommige stukjes zijn best psycho en raar.

♦ Op donderdag lag er een minilaagje sneeuw, maar ik ondervond dat het vooral spekglad ijs was. Toch vond ik het er wel leuk uit zien, de wereld bedekt met een wit laagje.

♦ School time! Het waren de eerste lessen van een nieuw blok, dus dat betekent nieuwe schriften! Ik kan daar echt van genieten. Mijn schriften probeer ik zo lang mogelijk netjes en geordend te houden. Hier hadden we Vreemdelingenrecht.

♦ Lekker luchen tijdens een tussenuur met een klasgenootje. Ik nam rundercarpaccio met een verse jus d’orange en het was GODDELIJK! Het was een heel leuk café ook, in de Theresiastraat in Den Haag.

♦ Ondanks dat het vrijdag weer heel koud was, droeg ik toch weer eens een jurkje! Ik draag ze bijna nooit meer omdat ik het altijd te koud vind, maar op vrijdag dwong ik mezelf. ;-) En het viel nog best mee buiten! Vaker doen dus.

♦ Na school even cadeautjes inpakken voor mijn vader die de dag erna 50 jaar zou worden! :-) Abraham!

♦ Aan het einde van de middag had ik nog even lekker gesport, en daarna was het tijd om m’n haar weer eens in de verf te zetten. Ik ga een paar keer per jaar naar de kapper waar ik het laat knippen en verven, maar tussendoor heb ik niet altijd zin om te gaan. Meestal omdat m’n kapsel dan nog gewoon goed is! Alleen die uitgroei is zo vervelend.. dus blondeer ik het zelf. Ik heb daar een paar maanden terug ook een video over gemaakt!

♦ Zaterdagochtend weer even werken! Hier hadden we even pauze. Het was een leuke ochtend. Ik had heel lekker (en lang) geslapen waardoor ik lekker uitgerust was. Het was wel een hele drukke ochtend, maar leuk druk gelukkig!

♦ ’s Middags stond er een gezellige high tea gepland met m’n vriend! ♥ We deden dit bij Strandclub Zwoel in Hoek van Holland, zeker een aanrader! Ik was er nog nooit geweest maar het was erg leuk en lekker.

♦ En… m’n vader was die dag jarig! 50 jaar, Abraham dus. We hadden een pop in de tuin gezet en deze verkleed als m’n vader, haha. Hij vond het gelukkig zelf ook leuk.

♦ ’s Avonds kwam familie gezellig langs om het te vieren. Was een leuke avond!

Zondag (gisteren dus) heb ik niet zoveel bijzonders gedaan. Voornamelijk heel de middag/avond series gekeken met m’n vriend (Orphan Black natuurlijk)! Ik had nog graag een My Boyfriend Does My Make-up filmpje willen opnemen, maar ik was een beetje duf haha. Dat komt binnenkort wel een keertje. Al met al was dit weekend een leuke afsluiter van de week.

Hoe was jullie week?