Ietsje later dan gepland, maar hier is ‘ie dan: mijn fotodagboek van afgelopen week. Het was de week na Valentijnsdag, maar omdat ik zo’n leuke Valentijnsdag had heb ik daar ook nog wat foto’s van toegevoegd. Afgelopen week moest ik veel naar school, ging ik sporten, werken, en sloot ik dit allemaal af met een leuk weekendje. Ook was het een paar dagen heel lekker zonnig! Kijk mee naar afgelopen week!

Eerst nog wat fotootjes van Valentijnsweekend, omdat dit toch ook wel even het vermelden waard is! Op zaterdag had ik lekker vrij genomen en reden we naar Nijmegen, waar een vriendin woont die haar verjaardag (+ verlate housewarming) zou houden! Net als vorig jaar boekten we een overnachting in het centrum van Nijmegen erbij.

♦ Happy Valentinesday! Ik vind dit echt een leuke foto ♥!

♦ Bij aankomst in het hotel stond dit vaasje met twee rozen, evenals een fles rosé en twee glazen! Dat is nog eens leuk binnenkomen. We sliepen in Hotel Hartogplein in Nijmegen, mooi hotel!

♦ De dag erna gingen we ,na een ontbijtje bij café Faber in het centrum, op pad om een stuk te rijden! We zaten vlakbij Duitsland dus daar gingen we even heen. Ik had niet verwacht dat we zó dichtbij zaten, na een paar minuten rijden gingen we al over de grens.

♦ Het was echt genieten onderweg! Het weer was prachtig en het gebied vonden we ook echt mooi. We bezochten wat stadjes, en besloten daarna spontaan nog naar Oberhausen te gaan! We kwamen pas ’s avonds weer thuis aan.

♦ Op maandag ging ik sporten, lekker op de fiets! Het zonnetje scheen en daar werd ik blij van. M’n workout ging niet helemaal fantastisch vond ik zelf, maar ja, beter dan helemaal niet sporten!

♦ Arme Simba kwam vrijdagavond gewond binnen, zo zielig! We hebben geen idee wat er gebeurd is, hij kan best gevochten hebben met een buurkat, maar hij is zelf nogal onhandig dus misschien is hij wel gevallen. Beetje onduidelijk. De plekjes op z’n kopje zijn nog steeds niet helemaal genezen maar het gaat steeds beter. Tot die tijd krijgt hij extra knuffels.

♦ Dinsdag was een saai schooldagje, zelfs het weer was grijs! Gelukkig kwam ik de dag door met een lekker Subway broodje. Ik had die dag geen foto’s gemaakt, dus dit is een foto van woensdag. De zon scheen gelukkig weer!

♦ Selfie in het lekkere weer! Even op de bus wachten om weer naar school te gaan.

♦ Ik lakte mijn nagels op maandag, maar niet veel later had ik alweer een eerste chip! En daar is het as we speak bij gebleven. Ik vind het altijd zo irritant als er maar één nagel chipt! Beter natuurlijk dan wanneer ze allemaal beschadigd raken, maar eentje staat zo zielig. Het is trouwens OPI Live. Love. Carnaval.

♦ In hartje Den Haag, langs alle ministeries vanaf school weer terug lopen naar het centraal station. Het weertje was weer heerlijk, maar ik vond het wel erg koud. Heb ik trouwens volgers die ook op Inholland in Den Haag zitten? Let me know. :-)

♦ Donderdagochtend ging ik bij m’n vader op het bedrijf werken, en ’s middags was het weer tijd om naar school te gaan. Het houdt niet op met dit rooster, haha. Elke keer heb ik pas ’s middags les, best wel vervelend vind ik. Hier was ik bezig met m’n make-up en kat Simba lag heel schattig op bed. ♥

♦ Terug uit school dook ik meteen even achter m’n computer, want ik was in een productieve bui. Even bloggen, social media bijwerken onder het genot van een grote mok (groene) thee!

♦ ’s Avonds aten we lekker boerenkool! Ik kon het lange tijd niet zo waarderen, maar tegenwoordig vind ik het erg lekker. Ik doe er een klein beetje geraspte kaas door (is dat gek? haha) en ik eet het met gebakken spekjes in plaats van rookworst. Sinds ik ooit bij biologie heb gehoord hoe ze het maken hoef ik het echt niet meer!

♦ Ik gebruik de laatste tijd vaak de webversie van Whatsapp als ik achter de computer zit. Veel handiger als je het mij vraagt! Het doet me een beetje denken aan het goeie ouwe msn-tijdperk. Ik typ sowieso 100x sneller op een normaal toetsenbord dan op m’n smartphone, dus het is echt een uitkomst.

 ♦ Vrijdag weer naar school, gelukkig maar voor 1,5 uur. Ik droeg rode lipstick! Deze Long Lasting Colour Lip Marker is erg favoriet, ik heb ‘m ook nog in een andere kleur. Blijft de hele dag zitten!

 ♦ Uit school even lunchen met zelfgemaakte banaan-ei panneknoekjes! Het recept was afgelopen week te lezen op Pink Sensation.

 

♦ Ongezond, maar erg lekker: pizza! Met kip en spinazie.

♦ Vrijdag regende het de hele dag, en helaas ook ’s avonds! Ik zou samen met m’n vriend, beste vriendin en een vriend van m’n vriend (snappen jullie ‘m nog?) gezellig wat gaan drinken, maar het weer was bagger. We besloten toch om op de fiets te gaan, zodat we een wijntje konden drinken.

♦ Ik had een supergezellig avondje! En aan de rekening te zien ook haha, want we waren met z’n vieren zo rond de 90 euro kwijt… Maar ik denk dat dit vooral te wijten was aan de eetlust van de mannen, er werd namelijk wel 2x een portie loempia’s en 2x bittergarnituur besteld haha.

♦ Zaterdagochtend werkte ik, maar daar heb ik geen foto’s van. ’s Avonds vierde vriendin Anoeska haar verjaardag en daar ging ik heen samen met vriendinnen en m’n vriend. Was een wederom een gezellige avond, ik lag ook pas 3 uur in bed.

zondag5

♦ Zondag sliepen we lekker uit, en ’s middags gingen we aan de slag voor..  een MY BOYFRIEND DOES MY MAKEUP video. :D Ik wilde dit filmpje al een paar weken opnemen, en nu is het er dan eindelijk van gekomen. Ik vond het superleuk dat m’n vriend dit wilde doen! Het filmpje is ook wel hilarisch geworden vind ik. Ik moet hem nog even editten, maar ik hoop ‘m zo snel mogelijk online te plaatsen. :-)

♦ “s Avonds even ongezond doen met Ben & Jerry’s. Ik eet het eigenlijk nooit (en dat is eigenlijk ook maar goed ook haha), maar het was wel weer heel lekker. Cookie Dough vind ik heerlijk, maar mijn favoriet is toch wel Fudge Brownie! Nommm.

~~~

Tot zover mijn diary! Ik vond het weer leuk om voor jullie te maken en ik kijk terug op een leuke week. Veel naar school geweest, dat wel, maar verder gelukkig wel een beetje relaxed aan kunnen doen en de week afgesloten met een leuk weekendje. Komende week heb ik lekker vakantie!

Hoe was jullie week?