Mijn favoriete geuren

Een tijdje geleden liet ik mijn parfum stash aan jullie zien, maar ik vertelde er niet bij wat mijn favoriete geuren zijn! Het leek me wel leuk om dit in een video te vertellen. Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal. Enjoy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op Mijn favoriete geuren

 • Wat een fijne favorieten heb je! Ik vind geuren met patchouli en sandelhout altijd goed.

 • Wat een lekkere geuren heb je

 • Ik zag het geurtje van Kenzo voorbij komen en ik moest even reageren. Ik werk in een drogisterij en daar zit een mega grote parfumerie bij. Dit geeft mij de mogelijkheid om alle luchtjes die er zowat bestaan te ruiken en inderdaad Amour van Kenzo is zooooooo lekker! Ze hebben alleen niet zo goed nagedacht over de verpakking. Een mega dop voor zo’n klein flesje haha. La vie est belle van Lancome en Chance van Chanel vind ik ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube