Mijn favoriete geuren

Een tijdje geleden liet ik mijn parfum stash aan jullie zien, maar ik vertelde er niet bij wat mijn favoriete geuren zijn! Het leek me wel leuk om dit in een video te vertellen. Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal. Enjoy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op Mijn favoriete geuren

 • Wat een fijne favorieten heb je! Ik vind geuren met patchouli en sandelhout altijd goed.

 • Wat een lekkere geuren heb je

 • Ik zag het geurtje van Kenzo voorbij komen en ik moest even reageren. Ik werk in een drogisterij en daar zit een mega grote parfumerie bij. Dit geeft mij de mogelijkheid om alle luchtjes die er zowat bestaan te ruiken en inderdaad Amour van Kenzo is zooooooo lekker! Ze hebben alleen niet zo goed nagedacht over de verpakking. Een mega dop voor zo’n klein flesje haha. La vie est belle van Lancome en Chance van Chanel vind ik ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
 • Blue Caves Zakynthos Greece
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
YouTube