In oktober liet ik jullie al een Sand Style polish zien van het merk P2: een nagellak die zeker weten tot mijn favorieten behoort! Toen ik een paar maanden later in Keulen was spotte ik wederom de Sand Style lakken en besloot ik er nog een aantal te kopen. Eentje daarvan is lekker babyroze en heet (hoe toepasselijk) ‘adorable’. Vandaag laat ik je deze nagellak zien, en vertel ik of dit ook een favoriete nagellak is geworden!

Zoals ik al schreef in mijn vorige artikel over de P2 Sand Style lakken zit de nagellak in een vierkanten flesje waar 11 ml nagellak in zit. Ik vind de flesjes er prima uit zien!

Ook bij deze nagellak is het kwastje helemaal recht afgesneden, wat het lakken erg makkelijk maakt. De lak is goed over de nagel te verdelen en dekt al bijna meteen na één laagje. Ik heb er voor de zekerheid toch twee aangebracht.

De kleur vind ik geweldig! Heel wat anders dan de jeansblauwe kleur die ik overige keer uitprobeerde, maar daarom niet minder leuk. Zoals menig bezoeker misschien wel weet ben ik groot fan van bijzondere lakjes. Deze is zeker bijzonder, gezien de kleur en de glitters. De textuur is ook heel bijzonder, als de lak is opgedroogd wordt de nagellak namelijk wat ruw. Geeft de nagels een leuk effect vind ik!

Net zoals mijn vorige exemplaar blijft ook deze nagellak goed zitten: het blijft zo’n vier dagen helemaal mooi. Ja, ik ben weer helemaal tevreden met deze lak van P2! Ik kan de Sand Style polishes echt aanraden als je van bijzondere nagellak en/of van glitters houdt! Ze hebben deze lak in verschillende kleuren, dus de kans is groot dat er iets voor je bij zit!

P2 Cosmetics is moeilijk te verkrijgen in Nederland, maar het wordt wel in een aantal DA filialen verkocht. De Sand Style polishes kosten €1,95 per stuk.