Ik weet nog dat ik een jaar geleden dolenthousiast achter m’n beeldscherm zat bij het zien van swatches van het Sleep Lip4 Lipstick Palette in de kleur Showgirl. Zo snel als ik enthousiast was geworden, zo snel was ik het ook weer vergeten. Totdat ik twee weken geleden bij V&D tegen de make-up van Sleek aan liep. Het Lip4 Lipstick Palette lag erbij en ja hoor, die ging mee natuurlijk. Is dit palette echt zo geweldig als ik dacht? Lees snel verder voor mijn review (en een speciale kortingscode)!

Het Lip4 Lipstick Palette zit in een kartonnen doosje. Ik vind dit doosje er zelf heel leuk uit zien, het viel zeker op tussen de Sleek make-upjes. Niet het meest belangrijk natuurlijk, maar toch wel een leuke bijzaak. Op het doosje staat wat informatie en op de achterkant staat zelfs hoe je dit het beste kan gebruiken. Ik denk dat menig beautyliefhebber dit wel weet.

In het doosje zit het palette zelf: een mat vierkant doosje met in glanzende letters ‘Sleek Makeup’ er op. Vind ik er goed uit zien.

Wanneer ik het doosje openmaak komen daar vier zoete roze kleurtjes tevoorschijn. Het doosje is voorzien van een spiegel (handig voor onderweg) en een applicator. Deze tools maken het dus zeker een on the go product.

De kleuren vind ik er op het eerste gezicht heel mooi uitzien! Dat is dan ook de reden dat ik dit palette gekocht heb. Met de klok mee heten de kleuren: Lola, Vegas, Jewel en Dancer. Sleek belooft dat dit hoog gepigmenteerde lipsticks zijn met verschillende finishes. Ik werd benieuwd.

Mijn lippen zonder iets

Lola

Dit is meteen een hele felle kleur! Echt een barbiekleurtje als je het mij vraagt.

Vegas

Dit is denk ik mijn favoriete kleur van allemaal. Had ik van tevoren niet verwacht, maar het is echt zo! Deze kleur is wat minder fel dan de rest.

Jewel

Deze kleur vind ik persoonlijk een beetje te licht. In combinatie met mijn lichtblonde haar vind ik dit te ‘porno’, haha.

Dancer

Samen met de kleur Vegas behoort deze tot mijn favoriet. Wederom een wat minder opvallend kleurtje
(wegens de matte finish), maar wel lekker fel.

De lipstick kleuren bevatten inderdaad enorm veel pigment. Mijn lippen zijn in no time roze gekleurd en dat vind ik zeker een pluspunt. De kleuren Lola, Vegas en Jewelzijn creamy, glanzende lipsticks. Dancer is wat stroever om aan te brengen en geeft een matte finish met veel kleur. Met het pigment zit het dus wel snor!

Het kwastje wat erbij zit vind ik ook goed werken. Tijdens het maken van swatch foto’s heb ik ‘m gebruikt om de lipsticks aan te brengen. Hij is klein maar ligt goed in de hand, en pakt de lipsticks goed op.

Wat longlasting betreft scoren de lipsticks ook goed. De glanzende lipsticks geven wel een beetje af (aan je glas, tijdens het drinken), waardoor ze ook wat sneller vervagen. Maar de kleuren blijven alsnog goed te zien! De glans is na een tijdje alleen weg. De matte kleur Dancer blijft naar mijn mening íets beter zitten, omdat ‘ie wat stroever is. Al met al is de longlasting goed te noemen, want zonder eten of drinken blijven ze zeker een aantal uur mooi.

Conclusie

Ik ben fan van het Sleek Lip4 palette en ben blij dat ik ‘m na al die tijd eindelijk in mijn bezit heb. Het palette bevat geweldig gepigmenteerde kleuren die ook nog eens heel goed blijven zitten. Wat wil je nog meer? In tegenstelling tot wat ik gelezen heb op sommige anders blogs vind ik dit wél een handig palette voor onderweg. Het kwastje werkt handig, de kleuren zijn mooi, er zit een spiegeltje bij… waarom niet? Het is stiften kost natuurlijk iets meer tijd, maar daar krijg je naar mijn mening zeker iets moois voor terug!

Sleek MakeUp is te koop bij enkele V&D vestigingen, en ook online via de webshop! Het Sleek Lip4 Lipstick Palette kost € 12,99.

TIP: met de code ‘pinksensation‘ krijg je gratis verzending krijgt op Sleek MakeUp bij V&D! Deze code is geldig vanaf vandaag tot 10 maart 2015.