Oversized is op dit moment een trend in fashionland. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me niet zo bezig houd met modetrends (ik vind beauty leuker), maar wat ik wel weet is dat oversized vesten en jassen helemaal hip zijn nu. Tijdens een shoptripje vorige week viel het me nog eens extra op, omdat de winkels er vol mee hangen! Ik heb zo’n oversized vest gepast maar kon er nog niet helemaal aan wennen. Ik kocht het daarom niet, maar de trend laat me niet los. Want die lange vesten zijn best wel gaaf, toch?

Bron

Deze outfit spotte ik bij Asos. Het vest is van River Island duidelijk oversized. Deze is gebreid zo te zien, en gemêleerd. Houd ik altijd wel van. Ik heb zelf in de winkel een wit oversized vest gepast, maar daar leek ik net een dokter in, haha! Dit is dan wel een stuk beter. Ik vind deze outfit heel leuk gecombineerd. Simpel, maar toch leuk. Alleen de schoenen zou ik weglaten, die vind ik er niet helemaal bij passen.

Bron

Dan deze outfit. Dit is dus precies wat ik bedoel met de lange vesten trend! Deze is echt enorm lang. Precies zo eentje heb ik ook gepast (alleen was dit een effen vest), maar ik vond het bij mezelf geen gezicht. Misschien toch een kwestie van wennen, aangezien ik dit wel weer heel leuk vind.

Bron

Dit vest is ook gebreid en vind ik ook erg leuk. Net als de vorige outfit ook in zwart-wit, lekker basic. Een leuk vest dus naar mijn mening, maar om eerlijk te zijn vind ik dit grote, lange vest het model wel kleiner doen lijken. Dat probleem heb ik bij mezelf ook een beetje, het lijkt wel alsof m’n benen wegvallen met zo’n vest! En toch heeft het wel wat vind ik.

Bron

Tot slot deze outfit, die vond ik op Wehkamp. Dit is iets waar ik mezelf wat sneller in zie lopen. Het kant maakt dit lange vest wat luchtiger en wat vlotter naar mijn idee. Ik ben sowieso wel een fan van kant, dus deze vind ik erg leuk! Nadeel is (vind ik) wel dat dit natuurlijk wat kouder is dan een lekker gebreid vest. ;-)

~~~

Genoeg stof om over na te denken vind ik! Ik vind de lange vesten trend enorm leuk en stiekem wil ik er ook wel eentje. Tot ik de perfecte heb gevonden blijf ik inspiratie op doen op internet. En natuurlijk heb ik zelf wel wat langere vesten om alvast te dragen, maar of de échte XXL vesten in mijn gardarobe komen durf ik nog niet te zeggen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trend vinden!

Wat vind jij van de oversized vesten trend? Is het iets wat je zelf zou dragen?