Wees maar niet bang hoor, dit is geen kinky look of iets in die trant. Zoals sommigen misschien wel weten doe ik al enige tijd mee aan de 30 days Makeup Challenge, en voor de negende look was de kleur grijs aan de beurt! De film 50 Shades Of Grey (wie heeft hem al gezien?) is natuurlijk helemaal hot and happening is op dit moment, dus het leek me leuk om het resultaat zo te noemen. Kijk je mee?

Zie ook: look een, tweedrieviervijfzeszeven en acht.

Look 8: grey

Ik gebruikte voor het eerst in lange tijd weer eens nepwimpers! Voor een look als deze leek het me wel een leuke toevoeging. Ze zijn van Action en zijn niet van enorm goede kwaliteit moet ik zeggen, maar voor een look als deze zijn ze wel oké. Op mijn ogen heb ik alleen grijstinten gebruikt, en alles aangezet met zwarte eyeliner en oogpotlood. De lippen hield ik wat rustiger, maar gaf ik wel een kleurtje.

Gebruikte producten:

De wing heb ik gemaakt met zwarte oogschaduw, met behulp van een plakbandje. Zo krijg je heel makkelijk een superstrak lijntje! Een aanrader dus als je hier zelf niet zo handig in bent. Ik heb het eens in een filmpje laten zien, maar het is helemaal niet moeilijk.

Het leukste aan deze look vind ik de nepwimpers! Deze maken het helemaal af voor mijn gevoel. De lippen hadden natuurlijk wat feller rood gekund, maar omdat ik dit in mijn vorige Makeup Challenge look al had gedaan, besloot ik het dit keer zo te doen.

Wat vind jij van deze look?