Hoi, en welkom bij weer een nieuw fotodagboek! Afgelopen week was een behoorlijk drukke week. Ik had helaas amper tijd om te bloggen, en dat was ook wel een beetje te merken op Pink Sensation. Gelukkig heb ik het komende week iets rustiger met alles en ga ik weer lekker artikelen schrijven. Voor nu: kijk mee naar wat ik afgelopen week allemaal deed!

♦ Maandag begon gelijk met een ochtendje werken van 7 tot 12 uur! Dit is zo op het eerste gezicht misschien een wat vage foto, maar je ziet mij in de weerspiegeling van de ruiten! Want zoals een echte Westlander betaamt werk ik zo af en toe in de kassen bij m’n vader op het bedrijf. ;-)

♦ ’s Middags had ik veel te doen! Omdat ik bang was dat ik dingen zou vergeten zette ik ’s ochtends snel wat dingen in Wunderlist. Ideaal! Ik kreeg alles gedaan die dag, behalve de Engels woordjes leren. Gelukkig was dat niet heel noodzakelijk.

♦ Lekker een halve stroopwafel tussendoor! Ik zou er zo twee opeten als ik geen zelfbeheersing zou hebben. Gelukkig heb ik meestal wel ;-)

♦ Mijn moeder haalde een oude doos tevoorschijn met allemaal spullen uit en over de Tweede Wereldoorlog. Haar familie heeft dit altijd bewaard. Zo hebben we nog voedselbonnen, en verhalen van haar opa omdat hij een deel van zijn herinneringen ooit op papier heeft gezet. Interessant om te lezen, maar ook best heftig. Zo las ik dat hij eens verhoord is door de Duitsers, moest werken in Hoek van Holland en dat hij ondergedoken zat omdat hij niet in Duitsland wilde werken. Daar heeft deze oproep ook mee te maken. Bijzonder dat dit allemaal zo lang bewaard is gebleven, vinden jullie ook niet?

♦ Dinsdagochtend was ik vrij, ik hoefde pas om 14.00 uur op school te zijn. Ik lunchte met couscoussalade en een paar crackers! De eierkoek wilde ik ook nog opeten maar na de salade en crackers zat ik al vol, haha. Ik nam ‘m daarom maar mee naar school en at hem daar op.

♦ Het was echt héél slecht weer, bijna de hele dag. Ik ging daarom maar even met de auto naar de bushalte toe. Gek genoeg werd het later die dag droog en zonnig.

♦ Op woensdag had ik om 9.00 uur een sollicitatie voor een eventuele stage! Altijd wel even spannend, zeker omdat ik al in geen jaren een sollicitatiegesprek had gehad. Ik stond vroeg op en nam uitgebreid de tijd om me op te maken. Het gesprek ging goed maar het was niet helemaal wat ik zocht, dus het is ‘m niet geworden. Geeft niks, ik hoef pas in september stage te lopen!

♦ Daarna dook ik meteen de sportschool in, het was toch nog vroeg en ik hoefde wederom pas ’s middags naar school.

♦ Eenmaal thuis werden het gezonde pannenkoekjes als lunch! Ik maakte een combinatie van twee recepten, namelijk van deze proteïne pannenkoekjes en deze versie met havermout, beiden van de website I Love Health. Ik vond dit echt ZO lekker! Ik gebruikte 35 gram havermout (vermaald), 1 banaan, 1 ei, 1 scoop vanille proteïne poeder en een scheutje melk. Ik at het met kwark en het was echt goddelijk. Zeker aan te raden dus.

♦ Projectvergadering op school. We hadden feedback gehad in de les dus we konden weer aan de slag.

♦ Time to work! Op donderdag ging ik weer om 7.00 uur werken op m’n vaders bedrijf. Het was iets voor zevenen al een beetje licht! Ik kan daar echt blij van worden.

♦ Daarna weer naar school. Ik MOEST even een aantal dingen op een rijtje zetten, want ik zag qua schoolwerk door de bomen het bos niet meer. We moeten dit blok behoorlijk veel schrijven en inleveren, en daarnaast hebben we ook drie tentamens. Daarbij komt ook nog eens dat ik nog twee herkansingen moet doen, één uit het vijfde blok, en één uit het zesde. Meh! Het is behoorlijk veel vind ik.

♦ Op vrijdag ontbeet ik (net zoals elke dag) met havermout. Hier met rozijnen erbij. Ik ging naar school tot 12.00 uur en daarna richting Amsterdam om met vriendin Linda te lunchen en om naar een persevent van Hema te gaan.

♦ Lekker tussendoortje in de trein: een bakje fruit. Ik at het voor de tweede keer die week.

♦ We lunchten bij Café Blom in Amsterdam, onze vaste tent inmiddels. Ik vergat een noemenswaardige foto te maken, maar ik had een Toscaanse bol met kip, paprika, mozzarella, zongedroogde tomaten en olijventapenade. Heerlijk! Daarna gingen we naar De Bijenkorf want Linda wilde Blond servies halen.

♦ Daarna ging ik richting de Hema Beauty Store aan de Kalverstraat, waar het event gehouden werd.

♦ Er werd wat informatie gegeven over nieuwe producten en collecties, erg leuk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel lang geen Hema make-up heb gekocht (ik vond het niet interessant genoeg), maar ze hebben me wel weer nieuwsgierig gemaakt. Eigenlijk hebben ze hele mooie en goede dingen!

♦ Nieuw dit voorjaar is Pink Flirt, een collectie met lekker veel roze. De Fluid Lipsticks en nagellakken passen bij elkaar qua kleur, vind ik erg leuk!

♦ Lekker make-up uitproberen, daar maak je elke beautyblogger bij mee! Links zie je de Fluid Lipsticks, en rechts de Soft Matt Lipbalms. Ik ga hier nog wat van reviewen! :-)

♦ Ik liet mijn nagels lakken in een nieuwe kleur uit de Exotic lijn. Geweldig kleurtje als je het mij vraagt! Helaas stootte ik mijn ringvingernagel vlak voordat ik de foto maakte.

♦ Dam selfie! Ik vond het leuk om weer even in Amsterdam te zijn. Lipstick is een nieuwe favoriet van Sleek, binnenkort lees je hier meer over!

♦ Die avond sprak ik af met m’n vriend, en de ochtend erna (op zaterdag) ging ik weer werken. Hier heb ik geen foto’s van! Op zaterdagmiddag ‘moest’ ik eigenlijk sporten, maar ik besloot andere dingen te doen. Het bloggen was er behoorlijk bij ingeschoten die week en dat vond ik niet cool. Ik ging onder andere aan de slag met deze make-upjes.

♦ Zaterdagavond moest m’n vriend optreden met zijn band! Van tevoren aten we gezellig met vrienden en daarna gingen we erheen. Ze traden op met nog twee bands, allemaal harde metal. Nog steeds niet mijn muzieksmaak, maar ik ben er inmiddels wel een aan gewend.

♦  Linda kwam ook gezellig langs! Het was weer een leuke avond.

♦ De dag erna sliepen we lekker uit en deden we rustig aan. We gingen nog wel even naar mijn vriend zijn huis en lieten onder andere even de hond uit. Lekker even een luchtje scheppen.

♦ ’s Avonds verder relaxen. Helemaal niet verkeerd vind ik zelf.

~~~

Zo, dat was mijn week weer! Deze week heb ik het iets rustiger qua afspraken en dergelijke, en ik ga ook iets minder werken doordeweeks om wat meer aan school te kunnen doen. Dat is echt wel even nodig! Ik hoop deze week ook wat meer tijd te hebben om te bloggen.

Oh ja, over het My Boyfriend Does My Makeup filmpje (jullie konden in mijn laatste diary een sneak peek zien): over precies een week, op maandag dus, komt ‘ie online! Dus kom zeker even terug als je daar benieuwd naar bent. :-)

Hoe was jullie week?