Goedemorgen! Het is weer tijd voor een fotodagboek. Afgelopen week was druk, maar wel erg leuk! Ik ging onder andere naar school, werken, uit eten met vriendinnen in Amsterdam, bowlen en verder keek ik een superleuke film met m’n vriend. Benieuwd naar afgelopen week? Kijk dan gezellig mee!

♦ Maandag begon met een bezoekje aan de tandarts, want ik had al een week last van m’n tandvlees aan de linkerkant. Zondag werd ik met bonkende pijn wakker en gelukkig kon ik maandag meteen langskomen. Ik kreeg twee antibioticakuurtjes.

♦ Daarna sporten! Ik had een week niet gesport (oeps), dus het mocht wel weer even. Was een lekkere work-out.

♦ In de categorie ‘saai’: woordjes leren voor Engels. Over drie weken heb ik pas een tentamen, maar we moeten zo’n 600 woordjes leren! Waarvan er natuurlijk maar een stuk of 20 gevraagd worden. #zwaarleven

♦ Op dinsdag ging ik eerst werken van 7 tot 12 uur. Het was ’s ochtends vroeg al lekker licht!

♦ Ik heb een agenda waar je allemaal foto’s in kan doen, en ik kwam deze foto weer eens tegen van mij en mijn vriend! Alweer bijna een jaar geleden genomen in het mooie Maastricht. Grappig om te zien dat we in slechts een jaar tijd toch allebei een beetje veranderd zijn: hij heeft een baard nu en mijn haar is een stuk lichter!

♦ Face Of The Day! Ik droeg de Hema Soft Matt lip balm.

♦ Woensdag was het ontzettend mistig en koud buiten! Dat viel me wel even vies tegen. Ik heb het ook de hele dag koud gehad.

♦ Op school at ik een lekkere pastasalade van Albert Heijn. Ik ben brood helemaal zat dus ik probeer een beetje creatief te zijn met m’n lunch. Jammer dat pasta eigenlijk ook niet zo’n heel gezond alternatief is!

♦ Projectvergadering op school.

♦ Kat Simba is een echte huiskat en gaat af en toe even naar buiten voor een rondje in de tuin, maar hij heeft nooit zin om door het kattenluikje te gaan! We treffen hem daarom heel vaak zo bij de voordeur aan, dan hoopt ‘ie natuurlijk dat iemand voor hem opendoet. En ik moet zeggen dat ik daar vaak aan toe geef ;-)

♦ Outfit Of The Day! Het was nog steeds erg koud buiten dus mijn Uggs gingen gewoon aan.

♦ Ik kocht een goddelijk broodje bij de AH To Go. Normaal koop ik zelden eten maar deze week had ik er echt even zin in!

♦ Gelijk na school door naar Amsterdam, want ik zou uit eten gaan met drie vriendinnen! Als cadeautje voor Anoeska haar verjaardag. Het weer werd gelukkig wat beter, in de trein zat ik lekker in de zon!

♦ Pretty Amsterdam.

♦ We hadden bij Studio Westerpark een Pizza & Fun arrangement geregeld, daarmee konden twee uur lang onbeperkt zelf pizza maken in een pizzarette! Het was heel gezellig en natuurlijk ook erg lekker.

♦ Ik ging vooral voor pizzaatjes met tonijn, paprika, champignons, rucola en maïs. En natuurlijk lekker veel kaas.

♦ Super leuk concept toch? Er was een buffet waar je allerlei toppings kon halen, om daarmee je eigen pizza’s te beleggen.

♦ We gingen daarna nog even een milkshake halen bij Burger King op het Leidse Plein, om vervolgens te eindigen in een tentje met een drankje. Een gezellige avond! Ik bleef die avond bij Linda in Amsterdam slapen.

♦ Weer naar huis! Het was wederom koud en grijs weer. Gelukkig werd het later op de dag beter.

♦ Ik trof Simba zo aan thuis, ZO LIEF! Ik ben echt gek op dat beestje.

♦ Vrijdagavond drankjes doen met vriendin Sheila die ik ook al een hele tijd niet meer had gezien!

♦ De ochtend erna moest ik weer werken, maar daar heb ik geen foto’s van. Dus dan maar een foto van m’n avondeten: Chinese woknoodles! Ik vond het wel lekker maar niet super. ;-)

♦ Zaterdag was ik behoorlijk moe, dus ik was erg blij met een gezellig filmavondje samen met m’n vriend! We keken Divirgent en vonden ‘m allebei echt enorm goed. Hij duurde ook lekker lang, bijna 2,5 uur! Echt een aanrader. Het tweede deel (Insurgent) draait nu in de bioscoop, daar willen we binnenkort zeker heen!

♦ De dag erna lekker ontbijten met o.a. pannenkoekjes! Ik at er drie en heb er de hele dag vol van gezeten.

♦ ’s Avonds gingen we bowlen met familie, omdat mijn oom jarig was geweest. Gezellig!

♦ Ik gooide de eerste ronde nog wel oké (ik ging helemaal voor de tweede plek maar helaas werd ik toch derde). De tweede ronde was echt rampzalig haha, ik gooide toen echt slecht en op een gegeven moment had ik er geen zin meer in. Ach, het was wel leuk verder. ;-)

~~~

Afgelopen week was een week met veel leuke dingen! Lekker uit eten gegaan, bijgekletst met vriendinnen en als afsluiting een gezellig weekend met m’n vriend. Het sporten is er helaas een beetje bij ingeschoten, ik had wel wat vaker willen gaan. Jammer genoeg heb ik komende week ook weinig tijd omdat ik dan hard moet leren voor tentamens! Ik heb nog een week om voor twee rechtenvakken te leren. Een beetje kort dag, maar hopelijk gaat het goed komen! Jullie horen het sowieso in mijn volgende diary.

Hoe was jullie week?