My Boyfriend Does My Makeup

Ik heb mijn vriend zover gekregen dat hij me wilde opmaken voor een My Boyfriend Does My Makeup video, en vandaag zien jullie het resultaat op Pink Sensation! Ik vond het superleuk dat hij dit wilde doen, hopelijk jullie ook. Veel plezier met kijken! Enne, vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal.

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op My Boyfriend Does My Makeup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Prima dagje om jarig te zijn
 • Best wel mooi hier Luxemburg
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
YouTube