De zon schijnt weer wat vaker en voor mijn gevoel is de lente echt een beetje begonnen! Ik krijg dan altijd zin om mijn nagels in pasteltinten te lakken. Het kwam dus goed uit dat ik vorige week twee lakken had gekregen van Hema, waaronder een effen lila kleur en bijbehorende Dots Topcoat. Ik besloot de twee lakjes met elkaar te combineren.

Dit zijn ze dan, de lakjes van Hema die ik gebruikte voor deze NOTD. De Long Lasting Nailpolish lakken van Hema zijn algemeen bekend denk ik, deze liggen al heel lang in de schappen in allerlei verschillende kleuren. Dit is kleur 832. De finish is creamy en glanzend. Kost € 2,50 per stuk.

Nieuw in het assortiment is de Dots Topcoat. De naam zegt het al: dit is een topcoat met kleine stukjes confetti in de vorm van een stipje. Hiermee geef je makkelijk een speels effect aan je nagels! In totaal zijn er vier verschillende kleuren. De topcoats kosten eveneens € 2,50 per stuk.

Het effect op mijn nagels vond ik erg leuk! De basislak en topcoat passen goed bij elkaar, maar ik had zelf toch voor een wat meer contrasterende basislak gekozen, simpelweg omdat je de stipjes  dan wat beter ziet. Toch vond ik het wel leuk staan. Ik heb drie laagjes van de topcoat aan moeten brengen (dit vind ik persoonlijk wat veel), omdat ik het effect anders te minimaal vond. De stipjes mogen best gezien worden!

De nieuwe Dots Topcoats van Hema vind ik erg leuk! De topcoats hebben allemaal een mooi voorjaarskleurtje en het is net weer even wat anders. De nagellak bleef bij mij drie dagen mooi, daarna kreeg ik wat beschadigingen hier en daar. Ik ga deze topcoat zeker vaker gebruiken, al is het met een andere basislak. ;-) Donkerpaars lijkt me erg leuk, of wit bijvoorbeeld. Met deze topcoat kan je alle kanten op.

Wat vind jij van deze NOTD?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.