Ik heb besloten dat ik wat vaker nieuwe collecties wil laten zien op Pink Sensation! Te beginnen met een nieuwe collectie van Catrice die in juni in de winkels ligt. We moeten er nog even wachten, maar het is altijd leuk om nieuwe collecties alvast te bewonderen dacht ik zo. De nieuwe limited edition heet Kaviar Cauche en is geïnspireerd op de Bohemian Chic stijl. Kijk snel mee naar deze collectie!

Zachte pasteltinten en contrasterend grijs zijn een ideale match voor de internationaal gerenommeerde Bridal Couture van Kaviar Gauche, het merk dat bekend staat om haar licht avant-gardistische en modern romantische stijl. De collectie in samenwerking met Catrice is geheel in dezelfde stijl: de verpakkingen zijn versierd met een kanten bloemdessin.

Kaviar Gauche for CATRICE – Gilding Eye and Face Palette (€ 7,99)

Dit palette bevat zes kleuren voor een mooie zachte make-uplook. De oogschaduws (lila, roze en warm grijs) zijn volgens Catrice ‘matglinsterend’ en zouden makkelijk te blenden zijn. Er zit trouwens ook een applicator bij! Om je ogen extra te accentueren zit er ook een witte eyeliner bij. Hier houdt het niet bij op, want naast oogschaduw en eyeliner bevat dit palette ook twee contourpoeders om te shapen.

Kaviar Gauche for CATRICE – Blurring Powder Pearls (€ 4,59)

Dan deze poederparels in licht nude en pasteltinten. Deze parels kan je aanbrengen met een grote kwast voor een egale teint met een mooie heldere gloed! Ik ben hier persoonlijk erg benieuwd naar. Verkrijgbaar in de kleur 01: Sweet Secret.

Kaviar Gauche for CATRICE – Gentle Lip Gloss (€ 3,59)

In de limited edition zit ook lipgloss! Verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos. Beide glosses hebben een lichte, transparante textuur en beloven een mooie glans! Verkrijgbaar in de kleuren 01: Butterfly Kiss en 02: Honey Blossom.

Kaviar Gauche for CATRICE – Nail Lacquer (€ 2,99)

Tot slot de nagellak. Catrice belooft ultieme glans en lange houdbaarheid van deze lakjes in romantische kleuren. Wederom lichte kleuren, zoals lichtroze, lila, pastel abrikoos en warm grijs. De roze- en lilatint hebben een stralende glans. Verkrijgbaar in 01: Butterfly Kiss, 02: Honey Blossom, o3: Love Me Tender en 04: Cool Wonder.

~~~

Zo op het eerste gezicht lijkt me dit een erg leuke collectie. Vooral het kleurenpalette spreekt me aan: ik houd wel van lichte, romantische tinten. De verpakkingen spreken me ook erg aan, die bloemdessin vind ik leuk gekozen. Van deze limited edition zou ik graag het Eye and Face palette willen uittesten (zouden de kleuren goed gepigmenteerd zijn?) en de Blurring Powder Pearls (geven deze mijn gezicht echt een mooie gloed?). Wellicht dat ik deze ga aanschaffen zodra de collectie te koop is. :-)

De Catrice Kaviar Gauche collectie ligt van juni t/m juli 2015 in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België is de Limited Edition al iets eerder verkrijgbaar, namelijk van half mei t/m half juni 2015 bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze nieuwe limited edition?