Goedemorgen! Deze week even een diary op dinsdag, omdat ik gisteren pas terug kwam van een weekendje Paaspop. Het leek me leuk om daar ook nog wat foto’s van toe te voegen! Afgelopen week was niet zo bijzonder, want ik had het erg druk met tentamens. Maar: het weekend was heel erg geslaagd op Paaspop! Kijk snel mee naar afgelopen week en bereid je voor op heel veel foto’s!

♦ Goedemorgen zonder zorgen op maandag! Of nouja, misschien wel een beetje, want mijn vriend had zijn theorie-examen die dag, en ik zou Melissa niet zijn als ik daar stiekem ook een beetje nerveus voor zou zijn! Ik ging met ‘m mee naar het CBR. Helaas zakte hij op 2 foutjes!

♦ Daarna samen even lunchen thuis. Mijn ouders waren een paar daagjes weg, dus we hadden het huis voor onszelf (oké, en met mijn zusje en broertje).

♦ Samen koken doen we niet zo vaak, maar die avond wel! Hier maakten burrito’s. Nom.

♦ Op dinsdag moest ik al vroeg op school zijn, want om 8.30 uur begon m’n tentamen Europees Recht. Dat betekende om 6.00 uur de wekker, zodat ik iets voor 8en op school kon zijn. Het was zelfs nog donker in het gebouw! Mijn tentamen ging voor mijn gevoel goed gelukkig.

♦ ’s Middags leren. Ik heb geloof ik wel vijf uur geleerd die middag, echt niet normaal. Simba vond het geen goed plan dus die ging lekker tegendraads op mijn papieren liggen!

♦ Het ging ’s avonds superhard regenen, met harde windstoten en hagel. DON’T LIKE!

♦ Mijn opa kwam langs, en ik maakte een cappuccino voor hem. Ik vond ‘m goed gelukt! Wij hebben sinds een aantal maanden zo’n luxe koffiezetapparaat, en ik wist nooit hoe je melk moest opschuimen, maar nu dus wel. Yay.

♦ Woensdag kwam ik na het ontbijt boven (m’n vriend was al naar z’n werk) en zag ik dat hij het bed had opgemaakt en dit briefje had neergelegd. ♥ Leuk begin van de dag!

♦ Ik was erg zenuwachtig die dag, want m’n vriend zou weer theorie-examen doen, en ik had ’s middags een herkansing. De zenuwen werden me gewoon bijna teveel haha. Nu kan ik er om lachen maar ik vond het echt geen fijne dag. M’n vriend zakte dit keer op één foutje (boehoe), maar ik haalde zelf m’n herkansing gelukkig wel, met een 7,5 zelfs!

♦ Forever haat aan de roltrappen die het niet doen op Den Haag Centraal. Is nu al een paar dagen zo!

♦ Ik besloot mezelf te trakteren op pannenkoekjes, omdat ik vond dat ik het verdiend had.

♦ Stomme wind.

♦ Donderdagochtend had ik om 11.15 uur een tentamen, een iets betere tijd vind ik zelf! Ik stond vroeg op om ’s ochtends nog wat dingen door te nemen. Vreemdelingenrecht stond op de planning.

♦ De zon scheen lekker, maar ik vond het nog wel erg koud! En die wind was ook nog steeds niet gaan liggen.

♦ Donderdagmiddag had ik eindelijk even rust! Tijd om te bloggen, want dat had ik al 1,5 week niet gedaan. Ik maakte vooral heel veel foto’s. Dit is een full face shot van de Sleek Matte Me Lip Cream.

♦ ’s Avonds ging ik lekker sporten! Heerlijk om even alles eruit te gooien op de crosstrainer. Ik voelde me als herboren. :-)

♦ Ik besloot m’n nagels in het thema Pasen te lakken, dat leek me wel erg leuk met Paaspop in het vooruitzicht. :-) Ik maakte er ook een blogpost van, check: NOTD: Happy Easter.

♦ Zaterdagochtend ging ik nog even snel kaplaarzen kopen met m’n moeder, want ik had gelezen dat het op het festivalterrein een grote modderpoel was! Daarna gingen m’n vriend en ik richting Schijndel met de auto. Eerst naar het hotel waar we zouden slapen dat weekend, en daarna naar het terrein. Overal modder!

♦ Selfie op het terrein. Ik vind dit echt een leuke foto van ons samen ♥

♦ Het terrein zelf vond ik erg gaaf opgezet! Het zonnetje scheen ook nog eens, kon niet beter. Het was wel de hele dag fris. Gelukkig waren alle optredens in tenten.

♦ Dit vond ik een beetje teleurstellend, haha. Mij niet gezien!

♦ Bij Thunderbolt stage.

♦ We liepen wat rondjes en kwamen uit bij een tent waar Akwasi stond: een rapper waar we nog nooit van hadden gehoord, maar die erg leuk en goed was! Daarna gingen we naar Within Temptation, want daar wilde ik heel graag heen! Het was super gaaf om ze eens live te zien en ze waren erg goed. We stonden ook lekker dichtbij.

♦ De dag afsluiten met een heerlijke Nutella crêpe! Er waren veel lekkere dingen te verkrijgen, maar het was wel vrij duur.

♦ Mooie lichtjes overal ’s avonds.

♦ We gingen niet al te laat weg op zaterdag, want er waren niet echt artiesten die we nog wilden zien. En de dag erna zou een lang dagje worden, dus we gingen rond een uurtje of 10 ’s avonds weer naar het hotel.

♦ Na een lekker nachtje slapen en een goed ontbijt gingen we weer naar het festival. We vonden een goede parkeerplek en het was goed weer. Top! We moesten alleen wel door de koeienstal om er te komen… haha!

♦ Dotan! Ik vond hem héél goed. Gelukkig staat ‘ie komende zomer op nog een festival waar ik naartoe ga.

♦ Daarna Yellow Claw! Ik heb ze nu al een stuk of drie keer live meegemaakt en ik blijf het enorm chille muziek vinden. Zelfs m’n vriend vond het leuk (terwijl hij vooral metal luistert)!

♦ Modder. Ik was enorm blij met m’n laarzen!

♦ Anouk verzorgde het allerlaatste optreden in de grootste tent. We gingen er op tijd heen en hadden wederom een goede plek! Ik had alleen wel erg veel rugpijn van die laarzen, dat was minder. Maar het optreden maakte dat wel goed! Ik vind Anouk echt onwijs tof.

♦ Ze deed een aantal nieuwe nummers, maar ook de klassiekers zoals Girl, Nobody’s Wife, Michel, Lost, Good God en Three Days In A Row. En wat zong ze GOED zeg!

~~~

Tot zover dit goed gevulde fotodagboek! Ik vond maandag tot en met donderdag vreselijke dagen (zoveel leren en stress), maar het weekend was echt geweldig! Komende week is iets rustiger, maar ik heb nog wel een tentamen en assesement op de planning staan. Jullie mogen dus nog even voor me duimen! Tot het volgende diary.

Hoe was jouw Pasen?