Diary nummer 16 alweer, de tijd gaat hard! Afgelopen week was weer een normale schoolweek, wat best wel fijn was na een paar weken leren voor tentamens. Ondanks het feit dat ik geen tentamens had was ik wel erg druk met van alles en nog wat! Zo verfde ik mijn haar (wat niet zo goed uitpakte), kreeg ik moordneigingen van een mug en had ik een stage sollicitatie. Dit alles sloot ik af met een relaxed weekend!

♦ Goedemorgen! Klaar voor een nieuwe week. Ik was erg vrolijk maandagmorgen, want de zon scheen en ik had goed geslapen. Op naar school..

♦ Ik mistte helaas de bus, dus moest een kwartier wachten op de volgende. Zelfs dat kon mijn humeur niet verpesten, yay. Ik had een praktijkdag op school met gastlessen, speeddaten met stagiaires en een netwerkborrel. Een intensieve maar leuke dag!

♦ De dag erna ging ik werken ’s ochtends. Ik liep iets voor 7 uur naar m’n werk en de zon kwam al op.

♦ ’s Middags weer eens naar de kapper! Het was hard nodig want mijn uitgroei liep uit de hand. Ik ben van mezelf donkerblond maar verf het wat lichter!

♦ In de verf… MAAR…

♦ … het ging mis! Mijn uitgroei was bijgeverfd maar sloeg oranje uit. Dat had ik nog nooit gehad! Ook de kapster was verbaasd. Nu heb ik wel vaker rare dingen gehad met m’n haar, ik wilde de onderkant een tijdje terug bruin hebben en die verf pakte ook maar niet. Ik moest toen bijna zwart nemen om verschil te zien! Nu was het dus oranje. Er moest nog meer blondeer spul (ik weet even niet hoe het heet) overheen waardoor m’n haar superlicht werd. En gelig.

♦ ’s Avonds tv kijken (Tony en Toni, een hilarisch programma vind ik). Ik besloot m’n haar even te laten voor wat het was. Het was twee keer geblondeerd (prikte erg) en twee keer gewassen. Ik durfde het echt even niet met zilvershampoo te wassen om de gele kleur eruit te halen. Eerst even lekker slapen.

♦ DUS NIET! Ik werd de hele nacht wakker gehouden door een terror mug in m’n kamer. Ik ging 23:15 uur slapen, en werd om 0:15 uur wakker van gezoem. En jahoor: een mult op m’n neus. Ik vond hem op het plafond, maar sloeg mis en was ‘m daarna kwijt. Verder slapen dus. Om 1:30 uur werd ik weer wakker van gezoem. Weer zoeken, nergens een mug te bekennen. Ik viel weer in slaap na een half uur, maar werd om 2:45 uur WEER wakker! En had nog een bult op m’n gezicht. IK WILDE DAT BEEST VERMOORDEN, SERIEUS! In totaal sliep ik maar 4 uur en werd ik helemaal kapot wakker. Met uiteindelijk VIER bulten op m’n gezicht.

♦ Op school. Ik was immens chagrijnig vanwege m’n haar en die klote mug.

♦ In de pauze Subway halen en in de zon opeten met een klasgenootje. Dit maakte me gelukkig wat vrolijker! Het was ook echt heerlijk weer.

♦ Later op de middag een bakje fruit eten. Ik ben echt fan van deze kant en klare bakjes!

♦ Eenmaal thuis besloot ik m’n haar te gaan redden. Ik deed een halve liter zilvershampoo in m’n haar, pakte dat in met folie en bond vervolgens een handdoek op m’n hoofd. Ik liet dit een half uur zitten.

♦ Het resultaat! Gelukkig een stuk minder geel, thank god. Sommige plukjes zijn zelfs een beetje lila, maar dat maakte me echt niks uit. Hierna besloot ik m’n haar even HEEL lang met rust te laten. Genoeg mishandeld voorlopig!

♦ Yay, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Game of Thrones is er! M’n vriend en ik gingen het gezellig samen kijken.

♦ Outfit of the Day van de dag erna! Ik had een stage sollicitatiegesprek. Spannend!

♦ Het ging erg goed en ik kan met trots zeggen dat ik een stage heb gevonden! :D Eind augustus begin ik bij Leerplicht. Ik heb er nu al erg veel zin in! ’s Middags ging ik werken en toen ik terugliep zag ik overal paardenbloemen.

♦ ’s Avonds ging ik nog even trainen in de sportschool!

♦ De volgende dag even langs Albert Heijn in m’n schoolpauze om een bakje fruit te halen. Toen ik eenmaal in de Appie stond zag ik dit schap. Ik werd direct vrolijk van al die kleurtjes!

♦ Mijn moeder maakte ’s avonds zalmsalade, geheel volgens familierecept! Over het algemeen houd ik niet zo van vis maar dit is toch altijd wel erg lekker.

♦ ’s Avonds even het dorp in met m’n vriend, hij wilde graag kijken voor schoenen en ik wilde een nieuwe foundation kopen! Daarna aten we lekker een ijsje. Ik had heel de week gezond gegeten en vond dat ik wel een bolletje verdiend had. :-)

 ♦ Zaterdag gingen we naar een winkelcentrum hier in de buurt (De Bogaard, Rijswijk) en kocht ik zomaar twee jurkjes! Dit is er eentje van. Lekker luchtig voor in de zomer. :-)

♦ Even gezellig lunchen bij V&D! Dit broodje tonijnsalade is echt mijn favoriet.

♦ ’s Avonds ging ik samen met Linda bij Iris op bezoek, want die was onlangs verhuisd! En natuurlijk waren we erg benieuwd naar haar nieuwe huis.

♦ Zondag was een heerlijk relax dagje, heerlijk om even niks te hoeven doen. Uitgebreid ontbijten, filmpje kijken en daarna lekker eten. Mijn moeder had zelf Indische rijsttafel gemaakt. En dat smaakt helemaal niet verkeerd kan ik je vertellen!

~~~

Zo, dat was me een weekje wel met iets minder leuke dingen (terror mug en geel haar), maar gelukkig ook een hoop leuke (stage gevonden, gered haar). Ik ben benieuwd wat komende week me gaat brengen! Ik heb het qua afspraken iets minder druk gelukkig. :-) Tot over twee weekjes!

Hoe was jouw week?