Natuurlijk heb ik al wat nieuwe voorjaarsproducten van HEMA laten zien, maar er is meer! Naast bijvoorbeeld de Soft Matt Lipbalm heeft HEMA namelijk ook matte nagellak in het assortiment in nieuwe, zomerse kleuren. En deze kleuren matchen weer perfect met de geheel nieuwe fabulous fluid lipsticks. Vandaag laat ik beide producten zien in de vorm van een combi-review. Bereid je voor op een hoop roze. ;-)

Ik begin vandaag met de matte nagellak. HEMA heeft al langer matte nagellak in het assortiment, maar heeft dit nu aangevuld met zomerse kleuren! Hierboven zie je onder andere een felgele kleur, groen, turquoise, rood, twee kleuren paars en wit. In sommige kleuren is ook een fabulous fluid lipstick te koop.

Ik heb zelf kleur 10, deze is felroze en heeft ook de bijpassende naam ‘pink’. Het flesje ziet er precies uit zoals alle andere nagellakken van Hema. Het kwastje is perfect recht afgesneden, dit maakt het lakken erg makkelijk!

De nagellak is felroze en valt goed op! In het echt is de kleur zelfs nog feller dan op de foto. De nagellak is goed te verdelen en droogt vrij snel (en mat) op. Helaas dekt de nagellak niet zo goed, hierboven heb ik drie laagjes gebruikt. Ik vind dit echt teveel, naar mijn mening hoort nagellak gewoon in twee laagjes te dekken. En om eerlijk te zijn vind ik de lak na drie laagjes nog steeds niet 100% dekkend. De witte randjes van mijn nagels zie ik er nog lichtjes doorheen.

Na een paar dagen is de nagellak helaas niet meer zo mat meer, dan neigt de finish toch wat meer naar glanzend.

Helaas moet ik concluderen dat ik niet helemaal tevreden ben over de nagellak, vooral vanwege de matige dekking! De kleur vind ik wel heel erg mooi en zomers, dat dan weer wel. Het knalt lekker van je nagels af. De HEMA Jelly Beans matt nailpolish kost € 2,50 per stuk.

Dan nu de fabulous fluid lipstick! Zoals de naam al aangeeft is dit een vloeibare lipstick. Het uiterlijk van een lipgloss, de dekking van een lipstick. Ik was hier erg benieuwd naar! Ik heb kleur 06.

Dit is slechts één veeg van de fabulous fluid lipstick. Ik was echt verrast door het pigment! Er komt enorm veel kleur vanaf, zeker te vergelijken met een lipstick. De kleur vind ik wederom erg gaaf, lekker opvallend. De finish van deze lipstick is glanzend.

Over deze lipstick kan ik kort zijn: ik vind ‘m super! Lekker veel kleur, netjes aan te brengen en ziet er gewoon mooi uit. Als ik dan toch een verbeterpuntje mag noemen is het de substantie van de lipstick, deze is namelijk vrij dun. Heeft niks te maken met de pigmentatie, maar vooral met de longlasting. Als ik één keer per ongeluk langs m’n lippen veeg zit de fluid lipstick overal. Hij blijft dus niet zo goed zitten. Een paar drankjes overleeft ‘ie wel, maar na een paar uur is de felle kleur wel grotendeels weg.

De HEMA fabulous fluid lipstick is wat mij betreft zeker fabulous! Ik kan hem echt aanraden. Hij kost € 4,50 per stuk.

~~~

Ik vind beide producten van HEMA een leuke aanvulling op het assortiment, vooral omdat de kleuren matchen. De nagellak vind ik niet heel bijzonder. Ik vind het vooral zonde dat de dekking niet goed is! De kleur vind ik wel mooi. Over de fabulous fluid lipstick ben ik wél heel enthousiast en wil ik zeker nog in andere kleuren!

Ken jij deze producten van HEMA al? Wat vind je ervan?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.