Hallo daar Pink Sensation bezoekers! Elke twee weken is er een persoonlijk fotodagboek te vinden, maar de laatste echte persoonlijke update dateert alweer van oktober 2014. Tijd voor een nieuwe dus! In deze post wil ik het een en ander over school vertellen, mijn vakantie die al aardig dichtbij begint te komen én een aantal huishoudelijke mededelingen wat betreft mijn blog. Lees snel mee!

School

In diary nummer 15 viel te lezen dat ik erg veel stress had voor mijn tentamens en twee herkansingen. Met gepaste trots wil ik melden dat ik tot nu toe alles heb gehaald! Zowel de reguliere tentamens als de twee herkansingen. Uiteraard valt er daardoor een flinke last van mijn schouders. Ik had nog nooit herkansingen gehad en baalde stiekem behoorlijk erg dat ik nu twee dingen opnieuw moest doen. Gelukkig ging alles goed en heb ik nu alles gehaald van dit jaar.

De eerste paar weken na de tentamen zijn altijd het meest relaxed. Even niet meer leren, een beetje aantekeningen bijhouden van lessen en verder vooral zo min mogelijk doen. Althans, zo sta ik daarin. ;-) Over een paar weekjes, zes om precies te zijn, heb ik de laatste tentamens van dit jaar. En dan zit mijn tweede jaar op het hbo er alweer op. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ik kan me nog goed herinneren dat ik twijfelde of ik het hbo wel aan kon. Gelukkig is gebleken dat ik het prima red!

De opleiding zelf vind ik ook nog steeds leuk, al kijk ik er wel naar uit om stage te gaan lopen. Het lijkt me fijn om even een half jaartje verlost te zijn van tentamens en dergelijke. Daarnaast ben ik ook gewoon benieuwd hoe de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) zich vertaalt naar de praktijk. In augustus begint mijn stage bij Leerplicht en daar heb ik erg veel zin in!

Vakantie

Dan iets heel anders, namelijk mijn vakantie. Ik ga dit jaar voor het eerst met mijn vriend écht op vakantie. We zijn geregeld weekendjes weg geweest, maar nu gaan we lekker tien daagjes naar de zon. We hebben gekozen voor Mallorca. Ik ben hier op mijn vierde al eens geweest, maar aangezien ik hier vrij weinig meer van weet leek het me leuk om er nog eens heen te gaan. We vertrekken al vrij vroeg, namelijk eind juni. Direct na mijn tentamens! Voor mijn gevoel is de vakantie al erg dichtbij, dus ik kijk er enorm naar uit.

Pink Sensation

Tot slot een aantal huishoudelijke mededeling wat betreft Pink Sensation. Om te beginnen komt er een nieuw logo aan! Mijn huidige logo heb ik al een aantal jaren, en ondanks dat ik ‘m zeker niet lelijk vind ben ik van mening dat hij de inhoud van mijn blog niet zo goed weergeeft. Tijd voor iets nieuws dus! Ik heb contact opgenomen met Naomi van Deliciae en zij gaat (hopelijk ;-) iets moois voor me ontwerpen! Zodra alles geregeld is krijgen jullie het logo natuurlijk te zien.

Als laatste wil ik even kort mededelen dat ik onlangs een disclaimer heb toegevoegd aan vrijwel alle reviews die op Pink Sensation zijn verschenen. Ik vind het erg belangrijk om transparant te zijn tegenover bezoekers, dus daar hoort naar mijn mening een disclaimer bij. Wanneer ik een product heb ontvangen staat daar vanaf nu bij: ‘Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.’ Wel zo duidelijk dacht ik zo. :-)

~~~

Tot zover deze persoonlijke update! Volgende week staat er weer een nieuw fotodagboek klaar, en ik hoop jullie snel het nieuwe logo te kunnen laten zien!

xxx,
Melissa