Morgen is het alweer Pasen! Ik weet niet wat jullie plannen zijn, maar ik ga lekker twee daagjes naar Paaspop met mijn vriend. Het leek me leuk om mijn nagels in stijl te lakken, dus ik pakte wat lakjes bij elkaar en ging aan de slag. Het leek me wel leuk om het resultaat met jullie te delen, want misschien haal je er zelf ook wat inspiratie uit! Ik gebruikte de lakjes hierboven voor deze Nail Of The Day. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder.

Ik wilde iets met pastelkleurtjes doen, want het is tenslotte lente (al merk ik dat nog niet bepaald aan het weer)! Daarnaast leek het me ook leuk om nog iets extra’s te doen. Ik googelde wat, en kwam zodoende op het idee om een paashaasje te maken! Ik moet zeggen dat ik ‘m niet helemaal geweldig gelukt vind, maar schattig is het wel, toch? ;-)

De rest van mijn nagels kregen een mooi pastelkleurtje (lakjes van Trind) en stipjes. Ik maakte de stipjes met een witte nagellak en dotting tool, allebei van Hema. De groene kleur is een kleurtje van OPI (uit de Brazil collectie) en de donkerroze kleur is ook van Trind. De zwarte stipjes maakte ik met een zwarte lak van Etos. Als laatste ging er nog een glanzende topcoat overheen van P2. Dit zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten, en mooi gaat glanzen.

Zal ik deze NOTD nog eens maken? Ja, ik denk het wel! Alleen zou ik het paashaasje dan achterwege laten, dat vind ik echt iets voor Pasen. :-) De stipjes vind ik erg leuk, en ga ik zeker vaker maken! Je kan daar natuurlijk eindeloos mee variëren.

Ik wens jullie alvast een fijne Pasen, geniet ervan!

Wat vind jij van deze NOTD?