Outfit: twist of denim

Wat Pink Sensation betreft richt ik me vooral op beauty en make-up, maar af en toe een outfit laten zien vind ik ook erg leuk om te doen! Vandaag heb ik een outfit met in de hoofdrol een spijkerblouse die sinds een tijdje favoriet is. Ik zag hem bij Primark en twijfelde of ik hem moest kopen of niet. Ik ben blij dat ik het uiteindelijk gedaan heb! Kijk mee naar deze twist of denim outfit.

Fotografie: Linda van Nieuwkerk

Dit draag ik:

Spijkerblouse – Primark

Zwarte top – H&M

Zwarte broek – C&A

Laarsjes – Miss Etam

Riem – C&A

Horloge – Guess

Armbandjes – ?

Ketting – Primark

GERELATEERDE ARTIKELEN

7 reacties op Outfit: twist of denim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube