Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn nagels. Het ene moment zijn ze hartstikke sterk en lang, het andere moment scheuren ze alleen maar en zien ze er niet uit. Wanneer zo’n laatste situatie zich voordoet grijp ik graag naar nagelverharders, want dat maakt ze net even iets sterker. Ik heb jaren geleden iets over de Trind Shiny & Strong set geschreven, omdat mijn nagels daar echt beter van werden, maar nog nooit specifiek over de Trind Nail Repair zelf. Laatst kocht ik weer een flesje, want mijn nagels hadden het nodig. Ze zijn nu perfect lang en daarom vind ik Trind Nail Repair echt een wondermiddel.

Trind is een van mijn favoriete nagellakmerken. Ik heb diverse kleurtjes in mijn bezit, en allemaal zijn ze van goede kwaliteit. Naast gewone lakjes heeft Trind een breed assortiment aan verzorgingsproducten. De Nail Repair bestaat al heel wat jaartjes, en is ontwikkeld om je zwakke nagels sterker te maken.

Ik heb de Nail Repair Natural, hiernaast bestaat er ook nog een matte en anti-bite versie, en de kleuren Pure Pearl, Pink Pearl, Beige, Pink en Lilac. Houd je dus niet zo van natural nails, dan kan je kiezen voor een leuk kleurtje.

Wanneer je nagels er slecht aan toe zijn kan de Nail Repair gebruikt worden als kuur van twee weken. Je brengt dan dagelijks een laagje aan (en verwijdert het oude laagje), twee weken lang. Hierna kan je overgaan tot één keer per week. De formule koppelt de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar, waardoor een sterk netwerkstructuur ontstaat. Hierbij gaat het natuurlijke nagelvocht niet verloren, zodat de nagel soepel blijft. (bron)

Ik gebruik de Trind Nail Repair nu een aantal weken, en mijn nagels zijn weer langer dan ooit! In het begin heb ik het bijna elke dag gebruikt, daarna eens per week, voordat ik mijn nagels ging lakken. Zonder de Nail Repair kunnen mijn nagels echt niet zo lang worden: dan breken ze of scheuren namelijk al snel. Nu zijn ze al een paar weken erg lang en sterk. Voor mij is dit dus echt een wondermiddeltje waar ik graag naar grijp wanneer mijn nagels het nodig hebben. Ik kan het iedereen aanraden. :-) En nee dit is niet gesponsord, ik ben gewoon erg enthousiast! :-)

~~~

Trind is te koop bij Etos en ook online via divserse webshops. De Nail Repair kost € 14,99.

Heb jij al ervaring met de Nail Repair van Trind?