Goedemorgen en welkom bij een nieuw fotodagboek! Ik laat je door middel van foto’s zien wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik vierde onder andere Koningsdag, ging naar school en had in het weekend een leuk feestje. Kijk je mee?

♦ Maandag was het Koningsdag, en dat vierde ik bij het Radio 538 feest in Breda! We hadden erg mazzel met het weer, uiteindelijk heeft het grootste gedeelte van de dag de zon geschenen. Nog wel koud af en toe door de wind, maar in ieder geval droog!

♦ Er waren optredens van onder andere Dotan, Miss Montreal, Armin van Buuren, Hardwell, VanVelzen en Kensington. Ik vond eigenlijk alles erg goed!

♦ Groeps selfie!

♦ Dit was bij Kensington, de band waar ik groot fan van ben. Ik zag ze voor de tweede keer live en ik vond ze wederom erg goed. En ik bof trouwens met zo’n sterke vriend, hehe.

♦ Dinsdag sliep ik lekker uit, ik bleef tot 10 uur in bed liggen! Erg laat voor mijn doen, want normaal ben ik er doordeweeks altijd wel voor 9 uur uit. Maar het was wel eens heel lekker! Later die dag lunchte ik met twee geroosterde boterhammen en left-overs. Mijn ouders hadden in het weekend bruschetta gemaakt en er was nog tomaat over. :-)

♦ Ik dacht slim te zijn door vlak voor het sporten gelijk even te tanken, maar vergat dat m’n pinpas nog in m’n andere portemonnee zat (die ik voor Koningsdag even had gebruikt). Blond! Ik kon dus weer terug naar huis om dat ding te halen.

♦ Selfie vlak voordat ik naar school ging! Woensdag stond er een lange dag gepland, tot half 5. Ik had er geen zin in. ;-)

♦ Ik ben wel erg productief geweest tussen de lessen door! Ik neem nu altijd deze tablet mee en werk dan alvast aantekeningen en dergelijke uit. Erg handig vind ik zelf! Voorheen schreef ik aantekeningen eerst op en typte ik het later uit. Dit is toch een sneller, en het scheelt veel tijd.

♦ Wachten op de bus.. Nog steeds erg blij met deze Adidas sneakers! Nu het weer steeds iets beter is draag ik ze weer wat vaker.

♦ Thuis at ik een zelfgemaakte healthy havermout muffin. Die had ik een paar dagen eerder gemaakt. Smaakte nog heerlijk! Tijdens het maken had ik alleen geen bakpoeder in huis, waardoor ze dus niet waren gerezen in de oven. Het beslag was ook niet erg luchtig. Binnenkort ga ik een nieuwe poging wagen!

♦ ’s Avonds gezellig met m’n vriend Arrow kijken! We kijken deze serie nu 1,5 week en we zitten er helemaal in. Echt een goede serie! Naast Arrow kijken we nu ook de nieuwe seizoenen van Game of Thrones en Orphan Black. :-)

♦ De dag erna ging om 6 uur de wekker: tijd om te werken! Dit is Simba om 6:45 uur. Niet bepaald een ochtendkat hè ;-)

♦ Werk selfie. Was echt een übersaai dagje. Wel lekker geld verdiend!

♦ Daarna sprak ik gezellig met vriendin Kayli af, want dat was alweer veel te lang geleden! Ik ken haar al 9 jaar, we kwamen bij elkaar in de brugklas. We hebben lekker op een terrasje gezeten en bijgekletst in de zon.

♦ Vrijdag zat ik al om 10.00 uur voor de computer om kaarten te bestellen voor Major Lazer in oktober. Ik was bang dat er misschien een wachtrij stond maar dat was gelukkig niet het geval. Op 3 oktober staat hij in de Heineken Music Hall.

♦ Daarna naar school. Jessica en ik besloten in de pauze stokbroodjes en smeersels te halen bij Albert Heijn. Smaakte sehr gut!

♦ Tussen de lessen door nog een beetje gezond doen. Ik heb ananas weer helemaal ontdekt.

♦ Na school ging ik sporten. Ik probeerde heel erg niet obvious een foto te maken in de sportschool.

 ♦ Daarna lekker pizza bestellen met m’n vriend en natuurlijk weer Arrow kijken. Deze pizza was goddelijk (met bolognese saus, paprika, ui, champignons en kaas).

♦ Zaterdag blogdag! Ik zette veel producten klaar om te fotograferen en te testen, waaronder deze droogshampoo van Batiste. Morgen lees je hier mijn review!

♦ ’s Avonds lekker pannenkoeken eten!

♦ En daarna klaarmaken voor een feestje. Het bedrijf waar m’n vriend werkt bestond 25 jaar en dat werd gevierd.

♦ Ik geloof dat er wel 300 mensen uitgenodigd waren! Het werd gewoon in een schuur gehouden, maar het was helemaal verbouwd. Best gaaf. Er traden wat artiesten op, dat was leuk.

♦ We hadden van tevoren geen idee of het een leuk feest zou worden, maar we zijn uiteindelijk tot half 3 gebleven! Zegt genoeg denk ik, haha.

♦ Mijn vriend zijn shirt van Only For Men was trouwens eerder die week binnen gekomen, dus het was tijd om even te passen! Het shirt is van het merk Scotch & Soda en ik vind het écht heel leuk staan!  :-) Hij vindt het zelf ook een leuk shirt.

♦ Zondag deden we verder niet zoveel, zoals meestal op zondag. Ik sloot de dag af met een gezonde maaltijd! Dit waren mijn eerste zoete aardappel frietjes en ik vond het erg lekker.

~~~

Zo, alweer een week voorbij! Komende week heb ik een weekje vakantie, en ik ga lekker veel werken . Ik heb m’n vakantie wel zo ingedeeld dat ik ook nog tijd heb om wat leuke dingen te doen, en te bloggen natuurlijk. Oh, en schoolwerk. Misschien. ;-)

Wat komende week ook op de planning staat is Kayla Itsines! Ik ben afgelopen week overtuigd door Jessica om ook te beginnen, en ik moet bekennen dat ik er erg veel zin in heb. Ik sport al jaren in de sportschool, maar het lijkt me leuk om eens iets anders te doen. Als jullie het interessant vinden om hier updates over te lezen: laat maar horen! Ik ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken.

Tot over twee weekjes!