Goedemorgen, welkom bij een nieuw fotodagboek! Afgelopen week heb ik veel gedaan. Zo ging ik naar school, werken, sporten, naar de strandopening én kreeg ik last van een verstandskies waardoor deze even spontaan werd getrokken. No worries: toen hij er eenmaal uit was heb ik er totaal geen last van gehad. Kijk mee naar mijn week!

♦ Nog even stiekem een fotootje van zondag hoor, toen was het Moederdag! ’s Avonds gingen we gezellig chocoladefonduen thuis. Een chocoladeliefhebber zoals ik werd daar heel blij van!

♦ Maandag begon de dag al vroeg: de wekker ging om half 6. Mijn vriend moest om half 7 op zijn werk zijn, ik 7 uur. Altijd wel even jammer zo direct na het weekend, haha.

♦ Lunch! Volkoren wraps met leftovers. Ik heb uiteindelijk 1,5 wrap op, mijn ogen waren groter dan mijn maag.

♦ Op school moesten we gaan brainstormen bij het vak Methodisch Beleid. Dit is duidelijk niet op mijn netst geschreven.

♦ Planning van dinsdag. De make-up challenge look ging niet door omdat mijn huid een beetje onrustig is. Ik heb dan geen zin om extra met make-up in de weer te gaan. De zonnebank ging ook niet door want ik was m’n portemonnee vergeten! Niet erg slim.

♦ Sporten ging wel door! Ik zat afgelopen week in week twee van de Kayla Itsines Bikini Body Guide. Hier was het tijd voor cardio, dus ik stond drie kwartier op de loopband.

♦ Banaan-ei-havermout pannenkoekjes bakken! Ik had ze al weken niet gegeten dus dat was wel weer eens lekker.

♦ Auto wegbrengen naar de garage. Die groene in het midden is van mij. :-) De volgende dag kon ik hem weer ophalen. Gelukkig waren er geen gekke dingen, maar ik mag wel weer even 400 euro dokken. Beetje jammer!

♦ Smile like you mean it! Woensdag was een fijn dagje. Ik had goed geslapen, het zonnetje scheen en we waren eerder klaar op school. Yes.

♦ ’s Middags ging ik vanuit school met de trein naar Delft om mijn auto daar op te halen. Ik had het nieuwe station nog niet gezien, en ik vind het echt een verbetering! Mooi station en de bussen zijn nu lekker dichtbij. :-)

♦ Daarna was het weer tijd voor Kayla. Ik vond dit een pittige workout (Arms & Abs), maar dat kon ook komen omdat ik waarschijnlijk niet genoeg had gegeten. Halverwege werd ik duizelig, niet zo fijn!

♦ Diner. Dit was zo lekker! Pasta met spinazie, spekjes en een beetje lente-ui.

♦ Gezellig avondje met zhe boyfriend! <3 En kat.

♦ Op donderdag was het Hemelvaartsdag! Ieder jaar vindt er hier in de buurt (Hoek van Holland) de strandopening plaats. Er is een braderie, en de strandtenten organiseren optredens en dergelijke. Een feestelijk gebeuren! Ik ging erheen met Linda en Iris. Eerst een wijntje drinken bij Iris, Linda en ik hadden ongeveer 10 km gefietst!

♦ Dit was bij FeestDJRuud! In het begin scheen het zonnetje lekker, dat was niet verkeerd. Het was vrij druk overal, blijkbaar kwamen veel mensen op het lekkere zonnetje af. Geen idee trouwens wie die photobombers zijn, haha.

♦ Later werd het wel wat kouder! We gingen rond een uurtje of half 8 weg.

♦ Op vrijdag stond ik vroeg op om te sporten met Kayla! Om 10:15 uur moest ik namelijk naar de tandarts om een verstandskies te laten trekken…

♦ De rest van de dag deed ik zo min mogelijk. Ik heb het geluk dat mijn verstandskiezen helemaal recht in mijn kaak zitten, waardoor de kiezen bovenin door mijn tandarts zelf getrokken kunnen worden. Rechts bovenin was al getrokken, maar nu had ik ook last van links. Heel mijn wang lag open door die kies omdat ik te weinig ruimte heb in mijn kaak. Nu is dat ding gelukkig weg! Ik besloot een beetje te bloggen, series te kijken en aan school te werken.

♦ Zaterdagochtend was ik vrij, zo lekker! Sinds 1,5 maand werk ik niet meer op zaterdag en dat vind ik zo lekker! Mama en ik waren van plan een taart te maken, dus we gingen lekker aan de slag.

♦ Tadaa! Aardbeien slagroomtaart. Smaakte heerlijk al zeg ik het zelf. Ik had trouwens helemaal geen last meer van m’n mond!

♦ Daarna sporten.

♦ ’s Avonds ging ik met m’n vriend naar de bios, voor de film Run All Night. We vonden hem allebei niet zo fantastisch helaas! Ach ja, als je zo vaak naar de bioscoop gaat zit er ook wel eens een wat mindere film tussen.

♦ Zondag lekker ontbijten met een banaan-hagelslag tosti. Super simpel: laagje pure hagelslag met daar bovenop stukjes banaan, tussen twee boterhammen en in een tosti-ijzer. Misschien niet het meest gezonde ontbijt ooit, maar wel lekker.

♦ Wat vinden jullie van mijn nieuwe bril? Ik haalde hem dit weekend op bij Pearle en ik ben er superblij mee! Na twee jaar een Carrera te hebben gehad ben ik weer terug bij Ray-Ban. De kwaliteit is gewoon supergoed. Verder deden we zondag vrij rustig aan, even boodschapjes doen en daarna koken bij mijn vriend zijn moeder thuis! Dat viel erg in de smaak. :-)

~~~

Tot zover deze week! Een prima weekje al zeg ik het zelf, ik had de laatste dagen echt een vakantiegevoel door die vrije dagen. Heerlijk! Komende week moet ik weer aan de bak, want er gaat weer veel gewerkt worden, en ik moet ook weer naar school. Komt goed! De zomervakantie komt steeds dichterbij, daar kijk ik echt naar uit.

Hoe was jouw week?