Essence ¡Arriba! collectie

Naast wintercollecties zijn zomercollecties echt favoriet bij mij. De meeste merken pakken dan uit met zomerse kleurtjes, vrolijke printjes en mooie verpakkingen. Essence lanceert in juli de ¡Arriba! collectie, geheel in het teken van de pracht en praal die je kunt bewonderen op typische Mexicaanse markten. Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding in rood, roze en paars is deze collectie vooral helder en fris. Kijk mee naar deze zomerse collectie!

Essence ¡Arriba! – eyeshadow (€ 1,99)

Met deze multicolour oogschaduws in trendy kleuren creëer je volgens Essence oogverblindende oogmake-up. Verkrijgbaar in 01 la vida loca: een intense roze-fuchsia combinatie en 02 macarena mint: een heldere beige-groen versie.

Essence ¡Arriba! – blush (€ 2,99)

Net als de oogschaduw is ook de blush multicolour. De hippe roze tinten geven je wangen een gezonde kleur en zijn goed met elkaar te mengen door de zachte textuur. Verkrijgbaar in 01 baila, baila.

Essence ¡Arriba! – lipgloss (€ 1,89)

Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming! Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón.

Essence ¡Arriba! – nail polish (€ 1,89)

Dan de nagellak, verkrijgbaar in vier kleuren met twee verschillende finishes. Roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in metallic voor sprankelende effecten. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca.

Essence ¡Arriba! – top coat (€ 1,99)

De collectie bestaat uit nog meer nagellak! Er zijn ook twee topcoats die je nagels voorzien van coole, opvallende effecten. De roze, paarse en groene confettideeltjes en bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish. Verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of colours.

Essence ¡Arriba! – hair chalk (€ 3,99)

Met deze hair chalks kan je de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren in een zomers kleurtje. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint.

Essence ¡Arriba! – waaier (€ 2,99)

Tot slot deze waaier, om hete zomerdagen iets aangenamer te maken! De waaier is voorzien van een bloemenprint en is wat mij betreft onmisbaar voor verkoeling op warme dagen. Verkrijgbaar in 01 festival of colours.

~~~

Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind zelf de blush er goed uitzien, evenals de nagellak. Ik heb een sterk vermoeden dat ik daar wel iets van ga kopen. ;-) Die met metallic finish bijvoorbeeld of de topcoats. Ook ben ik benieuw naar de hair chalk, ik ben altijd wel fan van dit soort producten. Wat zouden jullie kopen? Let me know!

De Essence ¡Arriba! collectie is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.