Een nieuw logo spookte al een tijdje door mijn hoofd. Vier jaar geleden was ik hartstikke blij met het oude logo, al helemaal omdat een vriendin hem toen had ontworpen, maar ik miste toch iets. Naar mijn idee gaf het logo mijn blog niet zo goed weer. Tijd voor verandering dus! Ik nam contact op met Naomi van Deliciae Design en zij heeft in overleg een -naar mijn mening- prachtig nieuw logo gemaakt! En omdat ik toch al een nieuwe layout wilde heb ik die ook maar meteen online gezet.

Wat is er nieuw?

♥ Pink Sensation heeft nu een logo dat veel beter de inhoud weergeeft
Van oorsprong is Pink Sensation een beautyblog en dat zal altijd zo blijven. Ik heb een tijdje wat minder over beauty geschreven, maar sinds een tijdje is dat weer helemaal terug. Ik begon het echt te missen! Natuurlijk schrijf ik inmiddels ook over andere dingen. Een beetje lifestyle tussendoor en persoonlijke artikelen bijvoorbeeld. Toch zal ik altijd over beauty blijven schrijven en daarom vind ik dat dit terug hoort te komen in het logo. Ik vind dat erg goed gelukt! Mijn dank is groot, Naomi.

♥ De layout is strakker en en lichter
Ik houd van afwisseling. De vorige layout was iets minder strak, en dat vond ik ook niet verkeerd, maar dit is weer eens wat anders. De menu blokken zijn strak, de achtergrond is wat lichter en de tekenafstand van de tekst is wat verbreed. Dat leest hopelijk wat beter weg! Ik heb ook een vrolijke blauwe accentkleur toegevoegd aan de layout. Met de zomer in het vooruitzicht vond ik dit wel eens leuk!

♥ Vernieuwde sidebar
Hier ben ik nog druk mee bezig! De sidebar was te druk naar mijn smaak, dus ik heb wat dingen weggelaten. Er komen ook snel nieuwe social media buttons aan! (volg jij Pink Sensation al?) Misschien voeg ik later weer wat items toe aan de sidebar, maar voor nu vind ik dit voldoende.

♥ Losse dingetjes
En hiermee bedoel ik: het menu bovenin is wat beter te zien door de roze rand en de disclaimer is aangepast. En mocht je het nog niet gezien hebben: ik heb aan alle reviews van producten die ik heb ontvangen ter review erbij gezet dat ik het gekregen heb. Wel zo transparant dacht ik zo! :-)

~~~

Ik ben erg benieuwd naar wat je van het nieuwe logo en de layout vindt. Zelf ben ik er in ieder geval heel blij mee. Mochten er dingetjes nog niet helemaal kloppen in de layout, laat me dit dan weten!

xxx,
Melissa