NOTD: sparkly turquoise

Turquoise is sinds een tijdje mijn favoriete kleur. Ik kan uren Pinterest afstruinen, zoekend naar mooie en inspirerende plaatjes met turquoise er in. Omdat ik deze kleur zo mooi vind wilde ik deze kleur ook op mijn nagels. Ik had nog een turquoise-achtige kleur liggen van Lancôme, maar omdat ik die finish een beetje saai vond besloot ik er een topcoat over aan te brengen. Dat werd een Million Styles Effect Topcoat van Catrice. Het resultaat? Sparkly turquoise.

Deze topcoat heb ik gebruikt! Een Million Styles Effect Topcoat van Catrice, en wel in de kleur ’04: Return of Space Cowboys’. Ik kwam deze lak tegen in het Catrice schap en móest hem gewoon meenemen. Er waren nog meer mooie kleurencombinaties, maar deze vond ik het mooist. Kijk dan hoe bijzonder ‘ie is! Ik zie -natuurlijk- turquoise, maar ook paars en mint. Een hele mooie combinatie als je het mij vraagt.

Tadaa! Als basislak gebruikte ik de Lancôme Vernis in Love in Aquamarine. Ik vind dit nog steeds een erg leuk kleurtje! Toch heb ik het idee dat de kleur met de tijd wat verschoten is. In het artikel over deze lak lijkt de kleur een stuk meer blauw. Nu zit hij een beetje tegen groen aan, vind ik. Toch vind ik ‘m erg mooi. De kwaliteit van Lancôme lakken zijn trouwens super, ze dekken goed en drogen goed op.

De topcoat van Catrice maakt deze NOTD wat mij betreft helemaal af. Ik vind creamy lakjes leuk hoor, maar het meest houd ik van glitter of shimmer. Dat valt tenminste een beetje op! Nu hopen dat deze combinatie goed blijft zitten. :-) Ik ben in ieder geval weer helemaal blij en kijk het liefst heel de dag door naar mijn turquoise, glinsterende nagels!

Wat is jouw favoriete nagellak combinatie?

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op NOTD: sparkly turquoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
 • Nog eentje dan London OxfordStreet
YouTube