Turquoise is sinds een tijdje mijn favoriete kleur. Ik kan uren Pinterest afstruinen, zoekend naar mooie en inspirerende plaatjes met turquoise er in. Omdat ik deze kleur zo mooi vind wilde ik deze kleur ook op mijn nagels. Ik had nog een turquoise-achtige kleur liggen van Lancôme, maar omdat ik die finish een beetje saai vond besloot ik er een topcoat over aan te brengen. Dat werd een Million Styles Effect Topcoat van Catrice. Het resultaat? Sparkly turquoise.

Deze topcoat heb ik gebruikt! Een Million Styles Effect Topcoat van Catrice, en wel in de kleur ’04: Return of Space Cowboys’. Ik kwam deze lak tegen in het Catrice schap en móest hem gewoon meenemen. Er waren nog meer mooie kleurencombinaties, maar deze vond ik het mooist. Kijk dan hoe bijzonder ‘ie is! Ik zie -natuurlijk- turquoise, maar ook paars en mint. Een hele mooie combinatie als je het mij vraagt.

Tadaa! Als basislak gebruikte ik de Lancôme Vernis in Love in Aquamarine. Ik vind dit nog steeds een erg leuk kleurtje! Toch heb ik het idee dat de kleur met de tijd wat verschoten is. In het artikel over deze lak lijkt de kleur een stuk meer blauw. Nu zit hij een beetje tegen groen aan, vind ik. Toch vind ik ‘m erg mooi. De kwaliteit van Lancôme lakken zijn trouwens super, ze dekken goed en drogen goed op.

De topcoat van Catrice maakt deze NOTD wat mij betreft helemaal af. Ik vind creamy lakjes leuk hoor, maar het meest houd ik van glitter of shimmer. Dat valt tenminste een beetje op! Nu hopen dat deze combinatie goed blijft zitten. :-) Ik ben in ieder geval weer helemaal blij en kijk het liefst heel de dag door naar mijn turquoise, glinsterende nagels!

Wat is jouw favoriete nagellak combinatie?