Ik denk dat iedere make-upgebruiker wel een aantal favorieten heeft. Producten die zó fijn zijn dat ze dagelijks gebruikt worden. Ik heb op dit moment weer een aantal favorieten en vandaag laat ik ze zien! Kijk mee naar de make-upproducten die ik er elke dag bij pak om te gebruiken.

Al een paar jaar gebruik ik dit leuke toilettasje van Primark. Ik heb er ook een beautycase bij en dat vind ik superhandig voor op vakantie. Dit tasje gebruik ik voornamelijk als ik een nachtje bij mijn vriend logeer. Dan moeten mijn favorieten natuurlijk mee!

Catrice All Matt Plus Foundation (review)
Vorig jaar schreef ik al over deze foundation van Catrice, en hij is nog steeds favoriet! Ik heb ‘m al eens opnieuw gekocht en nu is dit flesje ook bijna op. Waarom gebruik ik deze foundation iedere dag? Hij dekt goed, is fijn in gebruik (het is een pompflacon) en de lichtste kleur is precies goed voor mij. Helemaal goed dus!

NYX HD Concealer (review)
Concealer gebruik ik iedere dag, en op dit moment is dat de HD concealer van NYX. Ook dit product is fijn in gebruik. Ik gebruik ‘m vooral voor donkere kringen onder mijn ogen. Die weet ‘ie moeiteloos te camoufleren!

Essence Mattifying Compact Powder
Foundation en concealer wil ik altijd afpoederen, zodat het net even wat beter blijft zitten. Op dit moment gebruik ik dagelijks de Mattifying Compact Powder van Essence. Ik zal eerlijk zijn: dit poeder is niet enorm bijzonder. Het matteert mijn gezicht en blijft goed zitten. That’s it! Ik vind het geen topper, maar hij werkt prima.

Essence Hello Autumn Multi Colour Powder (review)
Dit poeder zat in een limited edition van afgelopen herfst. Ik gebruik het om mijn gezicht te shapen! In eerste instantie leek het geen geschikt product (er zit een beetje shimmer in), maar na een tijdje begon ik het wel heel mooi te vinden. Van de shimmer zie ik eigenlijk niks terug op mijn gezicht. Prima dus. Dit poeder is niet meer te koop.

NARS Blush in Angelika (review)
Ik kan me nog precies herinneren wanneer ik deze blush kocht, dat was namelijk in Londen! NARS stond al tijden op mijn verlanglijstje. Eenmaal daar vond ik de blushes er heel goed uitzien. Ik houd van roze tinten, dus ik besloot kleur Angelika te kopen. Nog steeds vind ik hem prachtig! De blush is roze met een prachtige shimmer.

Essence I ♥  Extreme Volume mascara (review)
Volume in mijn wimpers, daar houd ik van. Deze mascara zorgt daar zeker weten voor! Het borsteltje werkt fijn, de mascara is goed zwart én maakt mijn wimpers lekker vol.

Essence Liquid Ink waterproof eyeliner (review)
Veel Essence tussen mijn dagelijkse favorieten zie ik nu! Ook deze eyeliner is van het budgetmerk. Door de waterproof formule blijft ‘ie muurvast zitten. Daarnaast is hij mooi mat zwart.

Catrice Eye Brow Stylist in Date With Ash-ton
Dit potloodje gebruik ik al zó lang dat hij al bijna op is. Ik denk dat ik hem al 1,5 jaar heb. Na een hele tijd poeder te hebben gebruikt, ging ik over op potlood. Deze kleur is perfect voor blondines! Zeker een aanrader.

Catrice Lash Brow Designer
Nog een product van Catrice voor mijn wenkbrauwen. Dit is transparante wenkbrauwegel, om te zorgen dat alles goed blijft zitten. Werkt ook prima! Het kwastje vind ik vooral erg handig, deze heeft twee verschillende kanten. De gel is trouwens iets minder transparant geworden door veelvuldig gebruik.

HEMA wimperkrultang
Last but not least: een wimperkrultang! Dit ding is echt onmisbaar voor mij. Ik gebruik hem elke dag om mijn wimpers te krullen voordat ik mascara aan breng. Het maakt me eerlijk gezegd niet zoveel uit welk merk het is. Die van HEMA heb ik nu en werkt goed.

~~~

Tot zover alle producten die in mijn daily make-up bag zitten! Vooral budget merken zie ik nu. Ik heb door de jaren heen producten uit verschillende prijsklassen gebruikt (van heel duur tot heel goedkoop), en ik heb gemerkt dat budget merken ook gewoon hele goede producten hebben. Zoals de foundation van Catrice bijvoorbeeld, of het wenkbrauwpotlood.

Wat zit er in jouw daily make-up bag? Ik ben benieuwd!