Yes, de zomer is in zicht! Astronomisch gezien begint ‘ie op 21 juni, dus het was weer hoogste tijd om een summer wishlist te maken. Ik heb weer wat dingetjes gevonden die ik deze zomer graag zou willen hebben. Kijk mee naar onder andere een -naar mijn mening- superleuke bikini, sandaaltjes, een wenkbrauwproduct van Anastasia en twee items uit de Angel Gold lijn van Victoria’s Secret!

Triangl bikini

Met stipt op nummer één: deze bikini. De neoprene bikini’s van Triangl vind ik zó ontzettend leuk! Ze bestaan in verschillende kleurencombinaties, en ik vind stiekem alles mooi. Toch heb ik een lichte voorkeur, namelijk de bikini met turquoise, roze, zwart en wit. Wauw. Als ik deze nog even weet te scoren voor mijn vakantie naar Mallorca volgende maand kan mijn vakantie in elk geval niet meer stuk!

Witte sandaaltjes

In 2012 kocht ik bij Van Haren witte sandaaltjes in de sale, en die heb ik jarenlang gedragen. Ze konden overal bij en zaten ook nog eens heel lekker! Toen ik met vriendinnen in Sunny Beach op vakantie was ben ik vaak wezen stappen op deze sandaaltjes, en dat heeft ze niet bepaald goed gedaan. Ze zijn op dit moment versleten en daarom is het tijd voor nieuwe! Ik hoop dat deze van Hush Puppies (ik ken dat merk verder niet), net zo lekker zitten. €49,99

Victoria’s Secret Angel Gold bodylotion of bodymist

Zoals ik in dit hysterische artikel al liet weten ben ik helemaal weg van de Angel Gold geur van Victoria’s Secret. Ik heb de bodylotion al twee keer gekocht, en ook al twee keer opgemaakt. Althans, de laatste is bijna op nu. Tijd voor een nieuwe dus! Er zijn weinig cosmeticaproducten waar ik écht niet zonder kan, maar deze bodylotion is daar wel eentje van. De geur ruikt gewoon zo lekker. Ik hoop deze geur op Schiphol weer te kunnen bemachtigen dit jaar.

Anastasia Dipbrow Pomade

Last but nog least: de Dipbrow Pomade van Anastasia. Als ik menig beautyguru moet geloven hét product om je wenkbrauwen mee in te kleuren. Mijn favoriete potloodje van Catrice is bijna op, en omdat ik zoveel goeds heb gelezen over dit product wil ik het écht heel graag eens proberen. Het schijnt waterproof te zijn, dus dat zou natuurlijk erg handig zijn met de zomer op komst!

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?