Hoi allemaal, het is weer tijd voor mijn fotodagboek! Ik laat je vandaag zien wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. Mijn week begon leuk, want ik was namelijk jarig op Tweede Pinksterdag! Ik werd 21 jaar, time flies. Verder had ik het super druk met school, ging ik lekker uit eten én was ik 1,5 jaar samen met mijn vriend. Kijk mee naar afgelopen week!

♦ Happy birthday to… me! Mijn week begon goed met een ontbijtje op bed. En niet zomaar een ontbijt, nee, mijn favoriete ontbijt van dit moment: havermout met aardbeien. Thanks to my boyfriend.

♦ Dit was de taart. Ik ben zo blij met m’n nieuwe logo dat het me leuk leek om hem op mijn taart te hebben. Hij smaakte heerlijk!

♦ Ik had het de vrijdagavond ervoor al voor vrienden gevierd, vandaag was familie aan de beurt. Ik ging op de foto met m’n schattige nichtjes.

♦ Ik kreeg een heeeeleboel cadeautjes.

♦ Dinsdag was ik nog vrij, en m’n vriend had ook een dagje vrij genomen. We besloten even naar de stad (Den Haag) te gaan om alvast wat vakantie inkopen te doen. Zo had hij bijvoorbeeld slippers nodig, en ik after-sun en sandaaltjes. Tussendoor werd er lekker geluncht bij HEMA. Dit was zo’n lekker broodje! Tomaat, mozarella en pesto. <3

♦ Zijn jullie wel eens bij The Sting geweest in Den Haag? Zeker doen, het is een hele mooi (en grote) winkel.

♦ Diner. Aardappelpartjes met schil met rozemarijn/knoflook/olie, tartaartje, en een salade van ijsbergsla met tonijn, paprika en maïs.

♦ Mijn auto was twee weken eerder APK gekeurd, en had een grote onderhoudsbeurt gekregen. Dit bedrag moest ik afgelopen week overmaken. :'(

♦ Breakfast again <3 Dit keer ook met amandelschaafsel en gebroken lijnzaadjes.

♦ We hadden een gesprek op school met ons projectgroepje, en daarna hadden we nog twee uur tot de lessen zouden beginnen. Ik besloot even diehard door te werken aan opdrachten!

♦ Ik had zin in blauwe eyeliner. Deze is van Kiko en de meest felle eyeliner die ik ooit heb gehad! Ik heb ‘m al drie jaar en hij werkt nog steeds perfect.

♦ De postbode kwam weer eens langs, dit keer ontving ik een enorme doos van Demak’up. Ik heb al gezien dat m’n favoriete oogmake-up remover doekjes er in zitten!

♦ Op donderdag ging ik een ochtendje werken. Ik zou eerst de hele dag werken, maar besloot dat ik echt even tijd nodig had voor school want de tentamens komen er weer aan. Uiteraard werkte ik ook Pink Sensation.

♦ M’n halve kamer verbouwen voor het maken van productfoto’s: daar ben ik goed in! Kat Zazou kwam nog even polshoogte nemen maar die wilde niet op de foto.

♦ Kayla Itsines time! Ik had dinsdag trouwens ook al gesport (Legs & Cardio), maar daar verder geen foto’s van gemaakt. Donderdagmiddag was het weer zo ver.

♦ Heerlijk tussendoortje: magere kwark met banaan, geschaafde amandelen en kaneel. Ik heb het gezond eten helemaal gevonden hoor. Voelt goed.

♦ Donderdag was ik ook 1,5 jaar samen met m’n vriend! Deze foto is op mijn verjaardag gemaakt. Ik vind ‘m echt heel leuk :) ♥

♦ Excuses voor de vele food foto’s van deze week, haha. Ik maakte weer heerlijke pannenkoeken.

♦ Face Of The Day van vrijdag. Op mijn lippen de HEMA Soft Matt Lip balm in 07.

♦ Ik at als lunch een pistoletje met filet americain met ei, boullion en deze yoghurt Griekse Stijl van Optimel. Ik had het nog nooit op maar vond het erg lekker!

♦ Mijn vrijdagavond was uiterst saai. De stress voor opdrachten begon een beetje te komen (dit blok heb ik twee tentamens, ik moet een onderzoeksvoorstel schrijven met Jessica, een verslag voor beroepsontwikkeling maken, een portfolio maken voor Conflicthantering én een portfolio maken voor methodiek). Een beetje veel dus. Ik besloot even heel hard door te werken.

♦ Zaterdag even sporten…

♦ … en ik begon met leren voor de tentamens. Over een weekje heb ik de eerste!

♦ ’s Avonds ging ik uit eten! Ready to go.

♦ Dit was mijn look! Ik probeerde voor het eerst de Anastasia Dipbrow Pomade uit. Ik vond het effect heel mooi! Wel nog even oefenen voor nog strakkere lijnen. :-) Lipstick is een nieuwe van MAC, hierover binnenkort meer!

♦  De vriend van mijn vriend zijn moeder (snappen jullie ‘m nog?) was jarig en daarom gingen we met iedereen uit eten. We waren met wel 12 man!

Na het etentje zette ik de zus van m’n vriend af bij Den Haag Centraal, en reed vervolgens over een trambaan. Blijkbaar mocht dat niet, want ik werd vervolgens aangehouden door de politie! Stiekem was ik best een beetje bang, haha. ;-) Ik moest m’n rijbewijs en kentekenpapieren laten zien, en gelukkig mocht ik daarna doorrijden.

Zondag heb ik geleerd en verder vooral gechilld, niet echt noemenswaardig voor foto’s dus!

~~~

Zo, dat was me een weekje wel. Het begon heel relaxed, met mijn verjaardag en daarna nog een lekker dagje met m’n vriend samen. Ik had echt een vakantiegevoel. De dag erna werd ik helaas met m’n neus op de feiten gedrukt en kwam de schoolstress aardig boven. Ik heb veel aan opdrachten gewerkt deze week en ben begonnen met leren. Nog één weekje tot het eerste tentamen, daarna heb ik bijna vakantie. Ik tel de dagen echt af!

Hoe was jouw week?