Goh, wat was het toch rustig op Pink Sensation vorige week. Meer dan een week lang stond er geen enkel nieuw artikel online! De reden: tentamens en deadlines. Waar de meeste bloggers kiezen voor tóch een artikeltje tussendoor, besloot ik me echt te focussen op de tentamens die ik moest maken en de portfolio’s die ik moest inleveren. En ik was tussendoor ook nog eens op Fortarock te vinden! Vorige week was dus erg druk. Op donderdag zat mijn laatste tentamen er op en kon ik weer lekker bloggen en andere dingen doen! Kijk mee naar afgelopen week…

♦ De week begon ik goed met een gezond ontbijtje! Ik moest echt heel erg in het ritme komen, omdat het weekend zo leuk was geweest (we sliepen bij vrienden in Nijmegen en gingen naar Fortarock – waar we overigens fantastisch weer hadden).

♦ Leren leren leren. Ik had het weekend niet zoveel gedaan (oeps), dus ik had wat in te halen. Dit is Methoden van Onderzoek. ’s Middags had ik het tentamen! Hij ging geloof ik wel aardig.

♦ Mijn ouders waren een paar daagjes weg samen, dus ik kookte! Hier zie je gegrilde aubergine salade met kip en tarly. Nom nom.

♦ Dinsdag ging ik tussen het leren door even naar het winkelcentrum om wat dingetjes te kopen. Ik wilde een muesli beker bij Xenos halen, aftersun, een nieuwe wenkbrauwgel en verder gewoon even neuzen bij Kruidvat.

♦ Deze muesli beker bedoelde ik! Bovenin kan je muesli doen en onderin yoghurt/kwark/fruit. Lijkt me ideaal voor als ik stage ga lopen! Ze hadden ‘m ook nog eens in mijn favoriete kleur (turquoise). Hij kostte maar 3 euro!

♦ Daarna had ik honger, dus ik at een beetje magere kwark met een hele berg aan aardbeien en wat stukjes walnoot. Zo lekker fris!

♦ Personen- en Familierecht leren. Echt een leuk en interessant vak om te leren vond ik!

♦ Tussendoor ook nog een beetje sporten in de sportschool. Hier deed ik een LISS training van 40 minuutjes.

♦ Crappy foto helaas, maar het drukte mijn toestand goed uit, haha. Ik ging woensdag langs bij de gemeente om de stageovereenkomsten te tekenen. Ik was alleen m’n huissleutel kwijt, en op het moment dat ik weg wilde gaan ontdekte ik dat alles op slot gedraaid zat! Mijn vriend had de reservesleutel wat betekende dat ik opgesloten zat in m’n eigen huis! Aardig stress-momentje. Ik belde mijn zusje om te vragen wanneer ze thuis zou zijn (in een kwartiertje gelukkig) en de gemeente om te vertellen dat ik iets later was. Ik vond het nogal stom, maar gelukkig vonden ze het niet erg.

♦ Toen ik weer weg wilde gaan ontdekte ik dat de deur van het gemeentehuis op slot zat. WHUT? Het was nog maar 15.00 uur. Alweer opgesloten, haha, maar gelukkig vond ik een bordje waar op stond dat je de achterdeur moest nemen. Na even zoeken vond ik die gelukkig.

♦ Kayla Itsines time! Ik heb week 5 even opnieuw gedaan omdat ik de week ervoor weinig tijd had. Dit was de Arms & Abs workout.

♦ Outfit of the day met m’n favoriete sjaal van dit moment. Komt van Kruidvat geloof ik!

♦ Tv kijken met Simba. Woensdagavond was ik ineens zó moe! In plaats van te leren heb ik twee uur op de bank gelegen. Later keken m’n vriend en ik nog een aflevering van Orphan Black.

♦ Donderdag m’n laatste tentamen. <333 Helaas was het een behoorlijke stress ochtend, ik kwam er namelijk achter dat ik die dag een portfolio in moest leveren terwijl ik dacht dat het maandag nog kon! Ik moest nog twee opdrachten maken dus ’s ochtends ging ik dat als een gek doen. En ’s middags had ik het tentamen Personen- en Familierecht.

♦ Het tentamen was…. MAKKELIJK! Ik vertrouwde sommige vragen serieus niet omdat het zo makkelijk was. Yeah. Daarna in de bibliotheek dat stomme portfolio afmaken. Ik had hierna nog wat print struggles maar uiteindelijk leverde ik het op tijd (voor 17.00 uur) in!

♦ Ik wilde iets retourneren bij Primark maar het was ZO druk! Niet normaal. Ik besloot het maar even uit te stellen want ik had geen zin om een half uur in de rij te staan. Ik had wel echt een zomergevoel. ♥

♦ Lekker zalmsalade eten buiten. Het was zulk lekker weer!

♦ Simba was ook lekker aan het relaxen in de loungeset buiten, haha. Gek beest is het ook.

♦ Op vrijdag ging ik werken, maar daar heb ik geen foto’s van. ’s Avonds stond er iets leuks op de planning, namelijk een barbecue met Linda, Iris en Anoeska! Dit zouden ze organiseren nog voor m’n verjaardag. :-) Superleuk! Hier was ik onderweg. Het was bloedheet buiten!

♦ FOOD <3 Het was heerlijk.

♦ Als klap op de vuurpijl doken we daarna het zwembad in bij Anoeska thuis.

♦ Zaterdag sliep ik lekker uit tot half 11, en ging ik daarna nog een paar schoolopdrachten maken die nog af moesten. Daarna op bikini jacht! Ik had er online eentje besteld bij ShopVIP maar die valt alles behalve mooi, en aangezien ik over twee weekjes al naar Mallorca ga dringt de tijd! Ik bestelde er een stuk of 10 bij Wehkamp, dan kan ik ze lekker thuis passen.

♦ Ook ging ik sporten zaterdag, en daarna wachtte er een heerlijke avocado salade op me. Thanks mam! Het was heerlijk. Ik bof maar met zo’n goede kok in huis. ;-)

♦ Zondag was een lekker lui dagje met m’n vriend. Beetje uitslapen, beetje series kijken, en ik hielp hem met opruimen. Ter afsluiting bestelden we een pizzaatje, maar omdat ik dat geen leuke afsluiting vind hierbij een foto van Fortarock van vorige week. :D <3

~~~

Tot zover afgelopen week. Het begon behoorlijk stressvol met veel leren en schoolopdrachten, maar aan het einde van de week had ik wat meer rust en tijd voor andere dingen. Bloggen bijvoorbeeld, maar ook ging ik weer lekker werken en sporten. Komende week is mijn eerste échte vakantieweek en hoor ik als het goed is ook mijn tentamencijfers. SPANNEND! Ik hoop dat ik alles gehaald heb, dan hoef ik me niet druk te maken over herkansingen. We’ll see!

Hoe was jouw week?